Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > MediaTek lansează Helio G85 cu GPU de 1 GHz și îmbunătățiri HyperEngine

MediaTek lansează Helio G85 cu GPU de 1 GHz și îmbunătățiri HyperEngine

MediaTek a lansat cel mai recent chipset Helio G85 pentru aplicații de jocuri. Este poziționat sub seria G90 lansată în iulie. G85 combină GPU ARM Mali-G52 de 1GHz și noua tehnologie îmbunătățită HyperEngine pentru a obține performanțe de joc mai mari la același nivel. HyperEngine poate gestiona dinamic între procesor, GPU și memorie, cum ar fi gestionarea dinamică bazată pe putere și sensibilitatea termică.



Desigur, în motoarele de joc severe sau scene complexe, performanța G85 va fi mai lină. În ceea ce privește procesorul, este echipat cu două nuclee Cortex-A75 la 2GHz și șase nuclee Cortex-A55 la 1,8 GHz.

"MediaTek extinde seria noastră Helio G pentru a oferi producătorilor de dispozitive mai multe opțiuni de proiectare a telefoanelor inteligente care oferă o experiență de joc de elită", a spus dr. Li Yanzhi, director general asistent al unității de afaceri wireless MediaTek. „Helio G85 combină performanțe impresionante, consum de energie extrem de scăzut și o serie de alte îmbunătățiri ale jocurilor pentru a permite utilizatorilor să se bucure de o experiență rapidă și lină de joc.

Desigur, îmbunătățirile jocului nu sunt singura caracteristică a acestui chipset. G85 va oferi, de asemenea, o performanță AI mai bună în recunoașterea obiectelor, detectarea scenelor, etc. Senzorul tabloului de camere poate suporta 48 de milioane de pixeli, iar înregistrarea video poate atinge 240fps. De asemenea, are o funcție de navigație inerțială, chiar și în absența semnalelor, poate detecta locația exactă.

MediaTek nu a dezvăluit când va lansa echipamente cu chipset-uri noi, dar este probabil să fie mai târziu în acest an.