Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > MediaTek și-a mărit personalul în cercetare și dezvoltare în India

MediaTek și-a mărit personalul în cercetare și dezvoltare în India

  Potrivit rapoartelor media, producatorul chipset-ului MediaTek se pregateste sa extinda in continuare talentul Indiei si sa sporeasca numarul de echipe R & D la peste 800.


Produsele companiei din Taiwan sunt utilizate în principal în telefoane mobile, set-top box-uri și televizoare. Echipa sa indiană R & D are aproximativ 650 de angajați în Noida, Bangalore și Mumbai.

"India are o poziție importantă atât pe piață, cât și în ceea ce privește talentul. Avem aproximativ 650 de angajați R & D în India și sperăm să ne dezvoltăm în continuare ", a declarat Anku Jain, Director General al MediaTek India.

El a adăugat că numărul ar putea ajunge la 800, dar a refuzat să comenteze momentul specific al recrutării de talente.

Jain a explicat că echipa indiană este dedicată produselor unice pentru lume și India.

"Gama noastră de produse se concentrează pe 5G și AI, iar echipa indiană contribuie la acest lucru. Pentru produsul nostru pilot, unele modele hardware sunt de asemenea realizate în India ", a adăugat el.