Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > McLaren a confirmat că parteneriatul cu OnePlus s-a încheiat recent

McLaren a confirmat că parteneriatul cu OnePlus s-a încheiat recent

Pe 29 mai, potrivit rapoartelor Autorității Android, un purtător de cuvânt al McLaren a spus că parteneriatul cu OnePlus s-a încheiat recent.

În urmă cu câteva zile, site-ul oficial OnePlus a eliminat versiunea McLaren a telefonului, iar McLaren a eliminat OnePlus de pe pagina sponsorului. Se suspectează că telefoanele noi OnePlus din acest an nu vor mai avea versiuni McLaren.

Astăzi, această speculație a fost confirmată oficial. Potrivit raportului, un purtător de cuvânt al McLaren a declarat: "Parteneriatul nostru cu OnePlus s-a încheiat recent așa cum este programat. Aceasta este o colaborare de succes între două mărci iconice și inovatoare. De la înființarea parteneriatului în 2018, OnePlus a fost un partener important demn de sprijin, le dorim tot ce este mai bun și sperăm să le vedem din nou în viitor. "

În cooperarea dintre OnePlus și McLaren, ultimul produs pe care îl puteți vedea este OnePlus Concept One. Este tipărit cu logo-ul McLaren și finisajul iconic din piele portocalie. De asemenea, McLaren a furnizat OnePlus sticlă electrochromă pentru utilizare în mașini de înaltă calitate.

Cu toate acestea, sfârșitul cooperării cu McLaren nu înseamnă că OnePlus nu va lansa alte telefoane de ediție specială anul acesta. OnePlus a lucrat anterior cu Disney pentru a dezvolta Star Wars și dispozitive cu temă Marvel, iar compania poate stabili mai multe parteneriate cu astfel de companii în viitor.