Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Condițiile de pe piață sunt încă nesatisfăcătoare, veniturile din luna ianuarie a Sucursalei din Asi

Condițiile de pe piață sunt încă nesatisfăcătoare, veniturile din luna ianuarie a Sucursalei din Asi

  
Compania DRAM din Asia de Sud a consolidat veniturile sale în ianuarie cu un venit total de 4.258 miliarde dolari SUA (aceeași unitate), o scădere de 11,82% pe lună, o scădere de 30,73% față de aceeași perioadă a anului trecut, cel mai mic în 19 luni, în principal datorită scăderii cererii industriei de memorie. Impactul scăderii prețurilor.

Asia de Sud prețul mediu al produselor în ianuarie a scăzut 14% la 16%, chiar dacă transporturile au crescut cu 4% la 6%, veniturile totale ianuarie a continuat să scadă. Directorul general Li Peiyu a declarat în raportul financiar că așteaptă cu nerăbdare situația pieței în 2019, datorită încetinirii economice globale, se așteaptă ca DRAM să fie relativ conservatoare în prima jumătate a anului, iar prețurile vor continua să scadă. Scăderea estimată a prețurilor este similară celei din al patrulea trimestru al anului trecut. Aproximativ 10%, al doilea sezon va scădea, de asemenea.

Cu toate acestea, Li Peiyu consideră că al treilea trimestru al acestui an este un sezon sezonier de vârf, împreună cu CPU din stoc poate fi încetinită, scăderea prețurilor de memorie este redusă, iar războiul comerțului exterior permite producătorilor de a ajusta lanțul de aprovizionare alte țări, sperând că cererea va fi în vigoare în al treilea trimestru, așteaptă cu nerăbdare Cererea este mai stabilă, iar efectul 5G poate stimula, de asemenea, cererea.

Cu toate acestea, chiar dacă sucursala din Asia de Sud așteaptă ca industria să se ridice în a doua jumătate a anului, piața globală este încă conservatoare din punctul de vedere al cheltuielilor de capital. Asia de Sud Filiala a redus deja jumătate din cheltuielile de capital, estimat a fi doar aproximativ 10 miliarde de yuani.