Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Dispunerea strategiei de zece ani, compania de cipuri de telefonie mobilă OPPO a pornit

Dispunerea strategiei de zece ani, compania de cipuri de telefonie mobilă OPPO a pornit

Mult așteptata afacere de cipuri de telefonie mobilă OPPO a început în sfârșit. Recent, o serie de headhunters de industrie de cipuri și persoane din interiorul industriei au dezvăluit reporterilor că "OPPO a lansat recent o serie de ingineri de proiectare a cipurilor." "Au înființat o companie în Shanghai și au săpat un grup de ingineri de bază din Spreadtrum și MediaTek." Ancheta reporterului a constatat că în recrutarea școlară din acest an, OPPO a emis, de asemenea, un număr mic de posturi de inginer cip pentru absolvenții proaspăt și a solicitat candidaților să aibă experiență de stagiu în compania de cip.

Informațiile de recrutare ale OPPO transmit clar semnalul cipului de telefonie mobilă. & quot; Un headhunter senior a declarat reporterilor, "De exemplu, poziția de inginer de proiectare SoC necesită finalizarea definiției arhitecturii SoC, a designului funcțional și a designului arhitecturii la nivel de subsistem, familiarizat cu cipurile procesoare din seria ARM, calificate în utilizarea EDA și unii necesită experiență de proiectare mai jos 28nm. Există, de asemenea, ingineri de proiectare a circuitului digital, ingineri de verificare a cipurilor, ingineri de design front-end și alte poziții, direcționate, evident, către cipul telefonului mobil. & Quot;

De fapt, OPPO desfășoară activitatea de cipuri de telefonie mobilă de mai bine de un an. La sfârșitul lui 2017, OPPO a înregistrat și a înființat „Shanghai Yusheng Communication Technology Co., Ltd.” („瑾 盛 通信”) la Shanghai și a fost numit director general și director executiv de către co-fondatorul OPPO și vicepreședintele senior Jin Lejia. Site-ul oficial al OPPO arată: Jinle a fost responsabil pentru conducerea OPPO Industrial Design Center din 2004 până în 2017 și a realizat succesiv proiectarea industrială a OPPO care conduce telefonul mobil smiley A103, camera rotativă seria N și modelul Găsește modelul de serie.

În septembrie 2018, Yusheng Communications a încorporat „proiectarea și serviciul circuitului integrat” în proiectele sale de afaceri, iar cipurile de telefon mobil OPPO au lansat oficial. Două luni mai târziu la OPPO Technology Exhibition, OPPO Chen Mingyong a anunțat: fondurile de cercetare și dezvoltare ale OPPO vor fi ridicate de la 4 miliarde de yuani în acest an la 10 miliarde de yuani și vor crește investițiile de la an la an. & Quot; Acum, OPPO a fost la acea vreme Strategia de cip a fost stabilită, iar fondurile R & D, care au fost mult îmbunătățite și crescute de la an la an, vor fi investite în cea mai mare parte a afacerilor cu cip.

După ștergerea fondurilor, talentul OPPO a început de asemenea simultan. De menționat este faptul că compania este situată în centrul Groenlandei Xuhui din Shanghai și este învecinată cu MediaTek. În cel mai mare grup de industrie cu circuite integrate din China, Shanghai, cu sute de mii de practicieni, oferă resurse de talent suficiente pentru OPPO.

Conform datelor de divulgare a securității sociale, până la sfârșitul anului 2018, numărul de angajați ai Haosheng Communication a ajuns la 150, ceea ce reprezintă peste 100 de persoane din Beijing Songguo Electronics din Xiaomi. În plus, surse informate, OPPO a închiriat și un etaj în Zhangjiang, va intra în curând în stadiul de recrutare pe scară largă.

În același timp cu recrutarea talentelor, Yusheng Communications a lansat și aspectul brevetului. Wang Minsheng, un partener al Shenzhen Guardian Intellectual Property Services Co., Ltd., a declarat reporterilor că în prezent, Yusheng Communication a solicitat și dezvăluit mai mult de 10 brevete de invenție, toate aparținând brevetelor de prelucrare a datelor (inclusiv a imaginii audio), și tehnologiile conexe pot fi integrate în cipurile de telefon mobil. în.

Pentru Xiaomi, OPPO și vivo, care sunt printre primii cinci din ultimii ani, tehnologia de bază este principalul decalaj dintre cele trei companii și Huawei și Apple. Mai mult, cele trei companii s-au străduit să se prindă în ultimii ani, dar au fost întotdeauna dificile de așteptat.

În 2014, Xiaomi a înființat Songguo Electronics să intre în activitatea de cipuri de telefonie mobilă, care a devenit un subiect fierbinte la un moment dat. Cu toate acestea, în ultimii cinci ani, seria de jetoane Xiaomi nu a jucat un rol semnificativ în reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței și nici nu a dat Xiaomi în tehnologia dură. Adăugați puncte.

Pentru OPPO, inovația de referință a industriei cu încărcare rapidă și recunoașterea amprentelor digitale a creat o imagine științifică, dar nu este suficient pentru a sprijini OPPO să facă articole grele despre tehnologia de bază. Astăzi, OPPO intenționează să completeze acest bord scurt cu cipuri de telefon mobil.

Din etapa actuală a aspectului capitalului și talentului, OPPO mai are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a dezvolta cipuri și a adopta treptat cipuri auto-dezvoltate în telefoanele mobile low-end și mid-range. Dar, atunci când poate susține vânzările a sute de milioane de telefoane mobile în fiecare an și reduce costurile de achiziție, reduce riscul lanțului de aprovizionare prin cipuri auto-dezvoltate și chiar îmbunătățește competitivitatea pieței prin îmbunătățirea considerabilă a experienței de aplicare. . Indiferent de experiența Huawei sau Xiaomi, este dovedit constant că cipurile de telefon mobil sunt un proiect strategic care durează mai mult de 10 ani și același lucru este valabil și pentru OPPO.