Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Media coreeană: restricțiile americane asupra Huawei vor reduce exporturile de cip coreene pe termen scurt

Media coreeană: restricțiile americane asupra Huawei vor reduce exporturile de cip coreene pe termen scurt

Potrivit unui raport al BusinessKorea, Institutul Coreean pentru Politica Economică Internațională (KIEP) a subliniat într-un raport recent că ultimele restricții ale SUA asupra Huawei sunt pentru a împiedica Huawei să obțină toate tipurile de produse cu semiconductor, ceea ce ar putea afecta direct companiile din Coreea de Sud care furnizați Huawei cu semiconductoare. Dar pe termen lung, impactul acestei măsuri asupra industriei coreene a semiconductorilor va fi destul de limitat.

Este raportat că, pe 17 august, Departamentul de Comerț al SUA a anunțat că va crește și mai mult restricțiile la Huawei și afiliații săi care folosesc tehnologia și software-ul american și a inclus 38 de filiale Huawei pe lista entităților.

KIEP a spus că aceasta este o lovitură directă pentru Huawei, iar exporturile companiilor sud-coreene de semiconductor către Huawei vor fi afectate pe termen scurt.

Cu toate acestea, KIEP a adăugat că Huawei este singura țintă a acestei măsuri în Statele Unite, iar impactul său asupra întregii industrii de înaltă tehnologie din China poate fi limitat, la fel ca impactul său asupra industriei coreene a semiconductorilor. În plus, raportul a subliniat că China își va dubla eforturile pentru a reduce dependența externă a industriei semiconductorilor, ceea ce înseamnă că Coreea de Sud trebuie să acorde mai multă atenție conducerii Chinei în ceea ce privește puterea tehnologică.

Rapoartele anterioare de la Bloomberg au subliniat, de asemenea, că noile restricții la export impuse de Statele Unite asupra Huawei ar putea face presiune asupra economiei sud-coreene, care se luptă să se recupereze de la epidemie, deoarece cipurile sunt cea mai mare categorie unică de export din Coreea de Sud și din țară. se bazează pe China continentală pentru cele mai mari jetoane. Destinația exportului.

Se raportează că Samsung Electronics și SK Hynix, cei mai mari doi exportatori de cipuri din Coreea de Sud, ambele folosesc echipamente fabricate în Statele Unite. În același timp, cooperarea dintre cele două companii și Huawei și alte companii chineze continentale au reprezentat o mare parte din veniturile companiei. În ultimul trimestru, aproape 20% din veniturile Samsung au provenit din China, în timp ce SK Hynix aproape 40% din veniturile sale provin din China