Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Media coreeană: dependența de SK Hynix de piața chineză continuă să crească

Media coreeană: dependența de SK Hynix de piața chineză continuă să crească

Potrivit presei coreene Business Korea, SK Hynix depinde tot mai mult de piața chineză. În 2019, vânzările companiei din China au crescut cu 7,6% ca procent din vânzările totale.

Se raportează că această creștere se datorează creșterii cererii de semiconductori din China și a războiului comercial din Sino-SUA. În prezent, producătorii chinezi de smartphone-uri își extind rapid cota de piață globală.

Se raportează că, pe piața de cipuri de memorie mobilă, cota de piață a Samsung Electronics, SK Hynix și Micron Technology combinată este în prezent la un nivel de 95%, ceea ce înseamnă că vânzările lor din China sunt direct proporționale cu vânzările de smartphone-uri chineze. Exporturile Micron către Huawei au scăzut, astfel că vânzările companiilor coreene pe piața chineză au crescut.

Cu toate acestea, răspândirea noului coronavirus va afecta piața smartphone-urilor din China. Se estimează că cererea de smartphone-uri din China va scădea cu 20% și cu 10% an de an în primul trimestru și, respectiv, al acestui an. Prin urmare, dependența ridicată a companiilor coreene de China poate arăta o tendință descendentă.

Trebuie menționat că dependența de SK Hynix de produsele DRAM continuă să scadă. Concret, vânzările sale de DRAM au fost de 2,0292 trilioane câștigate, reprezentând 75% din vânzările sale totale de la 79,9%. În același timp, raportul de vânzare al producției și senzorilor de imagine a companiei a crescut de la 1,4% la 5,5%. Din acest punct de vedere, epidemia nu va afecta în mod semnificativ cota de piață a SK Hynix în China.