Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Raportul sondajului KPMG a subliniat: Internetul obiectelor va deveni un motor de conducere semicond

Raportul sondajului KPMG a subliniat: Internetul obiectelor va deveni un motor de conducere semicond

  Potrivit celui mai recent raport global al sondajului KPMG, indicele de încredere al liderilor din industria semiconductorilor pentru industria semiconductorilor a ajuns la 62, ceea ce este încrezător că industria semiconductorilor va fi pilonul lumii rețelei în viitor. Pentru prima dată, internetul obiectelor (Internet of Things) a depășit comunicațiile wireless și este considerat a fi cererea principală de creștere a veniturilor în industria semiconductorilor în viitor, în timp ce inteligența artificială (AI) este pe locul trei.


KPMG desfășoară în fiecare an "Studiul global al industriei semiconductoarelor". În acest an, a intrat în al 14-lea an. Există 149 de directori de nivel înalt din industria semiconductorilor din 11 țări din întreaga lume. Mai mult de jumătate dintre respondenți provin din America.

Potrivit sondajului, aproximativ două treimi dintre respondenți consideră că Internetul obiectelor este o tehnologie care oferă aparate de uz casnic inteligente, dispozitive portabile și interconexiuni inteligente între orașe. Este de așteptat să înlocuiască "comunicațiile fără fir" și să devină aplicația principală pentru creșterea veniturilor în industria semiconductorilor anul viitor. .

În prezent, există peste 26 de miliarde de dispozitive conectate care sunt utilizate pe piață și continuă să crească. Se așteaptă ca aproape 20 de ori mai multe echipamente să fie puse în Internetul lucrurilor până în 2025.