Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Tehnicienii japonezi și americani nu pot ajunge în China! Extinderea întârziată a panoului LCD, semiconductorului și a altor fabrici

Tehnicienii japonezi și americani nu pot ajunge în China! Extinderea întârziată a panoului LCD, semiconductorului și a altor fabrici

În prezent, situația de prevenire și control al epidemiilor din China a continuat să se îmbunătățească și a trecut ceva timp până la deblocarea lui Wuhan. Cu toate acestea, mass-media japoneză a subliniat recent că răspândirea continuă a epidemiei globale i-a împiedicat pe ingineri din Japonia, Statele Unite și alte țări să ajungă în China, provocând extinderea producției întârziate în fabrici de înaltă tehnologie, cum ar fi panouri LCD și semiconductori din China. .

Nikkei a raportat în data de 19 că, deși China a ridicat blocajul și a repornit producția în industria de fabricație, unii producători de componente electronice încă nu pot obține o resursă importantă pentru extindere: talentul internațional.

Raportul a subliniat că inginerii din Japonia, Statele Unite și alte țări au jucat un rol cheie în punerea în funcțiune a echipamentelor din fabrică. Cu toate acestea, deoarece multe țări restricționează activitățile cetățenilor și pleacă peste hotare, acești ingineri nu pot ajunge în China, rezultând în panouri LCD și semiconductoare la nivel înalt în China. Extinderea uzinei tehnologice a fost amânată.

Printre aceștia, extinderea fabricii de panouri LCD a BOE din Wuhan s-a oprit din cauza faptului că consultantul tehnic japonez al companiei s-a întors în China din cauza virusului coroanei noi.

Se raportează că fabrica este de așteptat să aibă o capacitate de producție lunară de aproximativ 90.000 de piese până la sfârșitul anului 2020, însă, din cauza restricțiilor la intrarea și ieșirea cetățenilor străini de către cele două guverne, nu este clar când acești tehnicieni japonezi vor întoarce-te în China.

În această privință, Yoshihide Tamura, șeful companiei asiatice de cercetare de piață Consultanți în materie de distribuție Display, a declarat că, dacă această situație continuă, capacitatea anuală de producție a uzinei poate fi doar două treimi din planul inițial.

În același timp, alți producători se confruntă cu aceeași problemă. A doua fabrică de memorie Samsung din Xi’an a fost deschisă în martie. Tehnicienii japonezi ar fi trebuit să instaleze echipamente noi, dar din același motiv, progresul instalării instalației a fost întârziat. În plus, gigantul olandez al litografiei ASML a întârziat și expedierile din cauza restricțiilor de mișcare a personalului tehnic și a stagnării logistice.

De menționat că raportul a subliniat și faptul că, deși fabrica de semiconductori a Grupului Ziguang din Wuhan continuă să producă, ritmul de expansiune poate fi întârziat.

Iar aceste întârzieri de producție vor afecta în cele din urmă producția de electronice de consum. Mai exact, China joacă un rol cheie în lanțul de aprovizionare a dispozitivelor, cum ar fi camerele Apple iPhone și camerele Nikon. Întârzierile de producție menționate anterior sunt esențiale pentru asamblarea electronicelor de consum în China și în alte regiuni. Se înțelege că unele modele din seria laptop-urilor Let Note de la Panasonic nu sunt disponibile din cauza dificultăților de cumpărare a pieselor fabricate în China; Camera foto D6 de înaltă performanță sportivă Nikon, care va fi lansată în martie, a fost amânată și până luna viitoare.