Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Ecran AMOLED de producție de încercare la scară mică JDI

Ecran AMOLED de producție de încercare la scară mică JDI

Ca cel mai mare producător de afișaje din Japonia, JDI este pe punctul de a se prăbuși, mai ales pentru că au fost prea dependenți de tehnologia LCD înainte de a ignora OLED.

Conform rapoartelor mass-media japoneze, JDI a început recent producția de încercare la scară mică de ecrane AMOLED, posibil pentru smartwatch-ul AppleWatch. Cea mai recentă generație de ceasuri inteligente AppleWatchSeries5 folosește un ecran LTPOAMOLED permanent luminos, în prezent Apple cumpără astfel de ecrane OLED de la LGDisplay.

Datorită tranziției timpurii la transformarea produsului cu ecran OLED în primele zile, activitatea companiei japoneze de afișare a fost afectată semnificativ în ultimii ani, iar companiei a fost dificil să obțină fondurile necesare pentru producția pe scară largă de OLED. În urmă cu doar câteva zile, cel mai mare investitor potențial (Jia Shi Group) a decis să anuleze planul lor de investiții.

Pentru a nu-și lăsa investiția să meargă, Apple poate continua să-și crească investiția în JDI, care este de așteptat să crească de la precedentele 100 milioane USD la 200 milioane USD. În plus, unii internați din industrie au spus că iPhone11 din acest an folosește în continuare panoul LCD LCD furnizat de JDI.