Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Exportul semiconductorului este roșu din nou? Declinul exporturilor din Coreea de Sud la începutul l

Exportul semiconductorului este roșu din nou? Declinul exporturilor din Coreea de Sud la începutul l



  Potrivit "Seoul News" din Coreea de Sud, raportat la data de 11 aprilie, datele privind importul și exportul eliberate de către autoritățile vamale coreene în perioada 1-10 aprilie au arătat că valoarea exportului a fost de aproximativ 15 miliarde de dolari SUA, în creștere cu 8,9% față de anul precedent; valoarea importului a fost de aproximativ 16,7 miliarde de dolari SUA, o creștere de la an la an. 14,9%, deficitul comercial este de aproximativ 1,6 miliarde de dolari SUA. În special, exporturile de semiconductori, care sunt principalii exportatori din Coreea de Sud, au scăzut drastic cu 19,7% față de anul precedent, iar echipamentele LCD au scăzut cu 39,1%.

Din decembrie anul trecut, exporturile coreene au scăzut timp de patru luni consecutive. În decembrie 2018, exporturile în ianuarie 2019, februarie 2019 și martie 2019 au scăzut cu 8,4%, 23,3%, 24,8% și, respectiv, cu 16,6%.

Ministerul Industriei, Comerțului și Resurselor din Coreea a subliniat că industria semiconductorilor lenți și reducerea situației exporturilor China-Africa au avut un impact puternic asupra Coreei de Sud.

În ansamblu, strategia companiilor globale de IT sa mutat la reducerea achizițiilor și a stocurilor epuizate. Încetinirea exporturilor din Coreea de Sud către semiconductorii din China, datorată încetinirii economiei Chinei și a impactului vânzărilor de smartphone-uri în afara sezonului, au contribuit la scăderea exporturilor din Coreea de Sud.