Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Este Broadcom gata să achiziționeze o companie de cipuri?

Este Broadcom gata să achiziționeze o companie de cipuri?

De-a lungul anilor, Broadcom a înregistrat o creștere rapidă prin achiziții și a contribuit la creșterea fluxului de numerar și a profiturilor. În recesiunea pieței de semiconductori, această strategie este mai utilă pentru a-și menține profiturile. Cu toate acestea, aceste achiziții și-au sporit influența. La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului fiscal 2019, Broadcom avea 5.3 miliarde de dolari în rezerve de numerar și 37.5 miliarde dolari în total datorie, ducând la o datorie netă de 32,2 miliarde de dolari.

Dar Broadcom pare să păcălească mai puțin despre asta. În raportul câștigurilor trimestriale al companiei Broadcom pentru anul fiscal 2019, CEO-ul Broadcom, Hock Tan, a declarat că, chiar și în războiul comercial, compania este deschisă achizițiilor noi de cipuri. În opinia sa, acesta este momentul potrivit pentru o achiziție, deoarece stocurile de cipuri au scăzut brusc în războiul comercial. Anul trecut, pentru a achiziționa compania americană Chip Broadcom, a fost reînregistrată în Statele Unite. În acest scop, considerăm că următorul obiectiv al companiei Hock Tan ar putea fi în continuare destinat companiilor din Statele Unite. Credeți că un grup bun de companii precum Maxim Integration, ADI, Marvell și Xilinx va fi următoarea țintă a Broadcom?

După cum știm cu toții, istoria dezvoltării Broadcom este în esență o istorie a achizițiilor, iar acest lucru poate fi urmărit până în anul HP.

În 1999, când fostul CEO al HP, Carly Fiorina, a separat afacerea de pornire a companiei, a măsurat echipamentul și a înființat o nouă companie numită Agilent Technologies, care a inclus afacerea semiconductoare a HP. Din cauza conținutului tehnic ridicat, afacerea Agilent care a fost dezmembrată a fost netedă. În 2005, joint venture-ul dintre KKR și Silver Lake, care a împins tranzacția, a cumpărat activitatea de semiconductori de la Agilent Technologies pentru 2,66 miliarde de dolari și a fost redenumit Avago.

În 2006, Hock Tan, fostul președinte și CEO al ICS (Integrate Circuit Systems) și președinte al consiliului de administrație al IDT, a început să servească drept CEO al Avago, deschizând calea de creștere M & A a Broadcom.

În 2007, Avago a achiziționat Infineon's Polymer Fiber Business Unit (POF); în 2008, Avago a achiziționat afacerea Bulk Wave Acoustic din München. Cu toate acestea, volumul tranzacțiilor este mic, iar achiziția acestuia este de numai 21,5 milioane de euro.

În aprilie 2013, Avago a achiziționat compania CyOptics, o companie care fabrică componente optice cu o achiziție de 400 de milioane de dolari. Această achiziție întărește poziția de lider a Avago în produsele din fibră optică. În același an, Avago a achiziționat Javelin Semiconductor pentru a-și consolida aspectul în domeniul comunicațiilor fără fir.

La sfârșitul anului 2013 și începutul lui 2014, Anwarco a achiziționat LSI pentru 6,6 miliarde de dolari. Această achiziție a făcut ca linia de afaceri a Anwarco să fie mai extinsă, în special LSI și-a consolidat activitatea de stocare, în special pentru centrul de date.

În anul 2014, cea mai mare afacere a Anwarco a fost achiziția tehnologiei PLX, care costa 300 de milioane de dolari. Expertiza PLX este în soluțiile de conectivitate PCI-E. Se presupune că achiziția sporește stocarea și alte zone, PLX + LSI Există stocare și interconectare.

În 2015, Anwarco "numai" a achiziționat un Emulex, prețul de cumpărare de 8 dolari SUA pe acțiune, prețul total de aproximativ 600 de milioane de dolari, achiziția continuă să consolideze achiziția LSI, afacerea Emulex este similar cu PLX, achiziționarea Anwarco din nou consolidarea întreprinderii de clasă de stocare de afaceri.

În 2016, Anwarco a cheltuit 37 de miliarde de dolari pentru a achiziționa Broadcom. După fuziune, Anwarco și-a schimbat denumirea la Broadcom Limited, care este acum noul Broadcom;

În 2017, Broadcom a achiziționat gigantul chip Qualcomm și această tranzacție mult așteptată a fost în cele din urmă oprită de Trump. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică Broadcom să continue să achiziționeze.

În 2018, compania de software Broadcom și software-ul nor și dezvoltatorul de software pentru întreprinderi CA Technologies (denumită în continuare "CA") anunță oficial miercuri că Broadcom a acceptat să achiziționeze CA pentru 18,9 miliarde de dolari în numerar. Hock Tan, președinte și CEO al Broadcom, a declarat: "Această tranzacție este o parte importantă a creării noastre a uneia dintre cele mai importante companii de tehnologie a infrastructurii din lume. Cu o bază de clienți mare, CA dezvoltă și descentralizează software-ul de infrastructură. Piața este poziționată într-un mod unic, iar franciza software-ului pentru mainframe și software va crește portofoliul nostru de afaceri în domeniul tehnologiilor critice. Intenționăm să continuăm să consolidăm aceste francize pentru a răspunde cererii tot mai mari de soluții software de infrastructură. “

Această tranzacție unică oferă, de asemenea, mai mult sprijin companiei Broadcom în fața fluctuațiilor vânzărilor de cipuri.