Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Implicarea tehnologiei FinFET! Auriga pune în judecată Intel și HP pentru încălcarea brevetelor în Statele Unite

Implicarea tehnologiei FinFET! Auriga pune în judecată Intel și HP pentru încălcarea brevetelor în Statele Unite

Potrivit LawStreet, Auriga Innovations (denumită în continuare Auriga) a depus recent o acțiune la Curtea Districtelor SUA pentru Districtul de Vest din Texas, acuzând Intel, Hewlett-Packard și Hewlett-Packard Enterprise că au încălcat cele 7 patente de microprocesor și semiconductor, și să solicite cereri de despăgubire și despăgubiri pentru încălcare. .

Este raportat că procesul se învârte în jurul celor șapte brevete tehnice obținute de Auriga prin cumpărare. Auriga a subliniat în proces că dezvoltarea microprocesoarelor și unitatea pentru „a face cipuri mai dense cu componente mai mici” a promovat noi tendințe, inclusiv utilizarea tranzistoarelor cu efect de câmp semiconductor cu oxid de metal (MOSFET) pentru a dezvolta arhitecturi de cipuri tridimensionale. . În această structură, „poarta” este „plasată pe mai multe laturi ale canalului și controlează curentul canalului pe fiecare parte pentru a efectua comutarea”, care se numește FinFET. Comparativ cu tehnologia plană, dispozitivele FinFET „au timpi de comutare mai rapizi și o densitate de curent mai mare”.

În plus, Auriga a susținut că pârâtul a deținut și a continuat să fabrice, să utilizeze și să vândă produse de microprocesor sau produse care conțin dispozitive cu microprocesor, cum ar fi computere notebook și computere desktop, încălcând cel puțin o cerere a fiecărui brevet litigiat.