Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Ați încălcat brevetul de apel Wi-Fi? Verizon și T-Mobile au dat în judecată

Ați încălcat brevetul de apel Wi-Fi? Verizon și T-Mobile au dat în judecată

Potrivit LawStreet, KAIFI a intentat recent un proces la Curtea Districtuală de Est din Texas, acuzând Verizon și T-Mobile că încalcă brevetele lor de apel Wi-Fi și solicită în prezent cereri de despăgubire și despăgubiri pentru încălcare.

Se raportează că brevetul implicat este brevetul SUA nr. 6922728 (brevetul 728), care se referă la o conexiune de rețea optimă și la un sistem de roaming și la o metodă adecvată pentru ca utilizatorii să se deplaseze în aer liber sau în interior. În mod specific, această tehnologie permite o tranziție fără probleme a comunicațiilor de voce și date de la rețelele LTE la rețelele Wi-Fi, reducând astfel încărcarea și congestia rețelei celulare, reducând costurile rețelei și îmbunătățind calitatea acoperirii și extinderea comunicațiilor de voce și date Zona de acoperire.

KAIFI a subliniat în proces că Verizon și T-Mobile au încălcat cel puțin prima revendicare a brevetului în cauză prin instrumentele lor (inclusiv rețele fără fir, dispozitive mobile ale utilizatorilor, servicii de apel Wi-Fi, servicii de internet etc.) pentru a obține rezultate uniforme (Sic) Servicii de comunicații de voce și date, inclusiv apeluri Wi-Fi și alte servicii. KAIFI susține că Verizon a început să ofere servicii de apelare Wi-Fi în 2015, iar clienții săi pot efectua și primi apeluri prin conexiuni de internet Wi-Fi și iniția apeluri video. După activarea apelurilor avansate, clienții pot activa apelurile Wi-Fi. În plus, apelurile Wi-Fi ale T-Mobile au și funcții similare.

Potrivit raportului, KAIFI este o companie de consultanță în domeniul proprietății intelectuale care promovează și gestionează brevete în domeniul tehnologiei telecomunicațiilor. KAIFI a declarat că compania a informat anterior Verizon și T-Mobile cu privire la încălcare, însă inculpatul a continuat să își încalce brevetul 728 fără a obține o licență de brevet.