Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Infineon avansează în primele zece jetoane globale

Infineon avansează în primele zece jetoane globale

Dacă M & A este un film constant în industria semiconductorilor, atunci schimbarea este doar protagonistul în scenă. De data aceasta, personajele principale și actorii de sprijin sunt Infineon și Cypress.

Pe 3 iunie, Infineon a anunțat oficial că Infineon și Cypress au semnat un acord definitiv, Infineon va achiziționa Cypress la un preț în numerar de 23,85 dolari SUA pe acțiune, pentru care Infineon va plăti 9 miliarde de euro (aproximativ 10,1 miliarde de dolari).

Potrivit clasamentului producătorilor de semiconductori TOP10 la nivel mondial în 2018, Infineon va depăși NXP, Western Digital și STMicroelectronics pentru a avansa în topul primelor zece clasamente globale și pentru a deveni producătorul mondial de semiconductoare pe locul opt.

De atunci, Infineon va depasi NXP pentru a deveni cea de-a doua companie din industria semiconductoarelor auto din lume. Înainte de aceasta, Infineon a fost al doilea doar la NXP pe piața mondială a electronicii auto. Are o cotă de piață globală de aproape 20% pe piața de semiconductori de putere. Se situează pe primul loc în lume și conduce lumea pe piața cipurilor de siguranță.

Pe de o parte, Infineon intenționează să se extindă prin fuziuni și achiziții de capital; pe de alta parte, Cypress si-a transformat continuu pozitia de business in ultimii ani. În 2017, Cypress a anunțat că va dispărea de pe piața low-end NORFlash. După ce se confruntă cu recesiunea în piața de produse informatice, cum ar fi electronice de larg consum, piața de telefonie mobilă și PC-ul, principalii producători orientați spre țintă în domeniul electronicii auto și pe piețele industriale sunt Impactul acestui val este relativ minor.

La sfârșitul anului 2018, Cypress a fost încă pe locul al doilea în lume, cu o cotă de piață de 20,9%. Taiwanul Wanghong sa clasat pe primul loc în lume cu o cotă de piață de 21%. China Zhaoyi Innovation sa clasat pe locul cinci, cu o cotă de piață de 10,7%. .

Cu toate acestea, principalul obiectiv al companiei Cypress este dublu: divizia de produse de memorie (MPD) și divizia de microcontrol și rețea (MCD). Divizia de microcontrolere (MCD) este cea mai mare sursă de venituri a Cypress, produsele de conectivitate (Wireless și USB) reprezentând un procent mare.

Este raportat că inflația lui Infineon, Plath, a fost cu 50% mai mare la acea dată, care este plină de sinceritate. Combinația celor două părți are complementaritatea lanțului de afaceri și influența industriei integrate de semiconductori.

În primul rând, produsele de conectivitate Cypress sunt exact ceea ce are nevoie Infineon. Expertiza de securitate a companiei Infineon, combinată cu tehnologia de conectivitate a companiei Cypress, va permite companiei să accelereze noi aplicații IoT pe piețele industriale și de consum.

În semiconductorii auto, combinația extinsă de microcontrolere și memoria flash NOR va oferi un potențial deosebit, în special în aplicarea sistemelor avansate de asistență a șoferilor și a noilor arhitecturi electronice pentru automobile.

În al doilea rând, fuziunile și achizițiile din industrie, precum și deteriorarea mediului de piață necesită o nouă creștere prin fuziuni și achiziții. În momentul în care Qualcomm a achiziționat NXP într-un mod foarte mare, Infineon speră să achiziționeze ST și să devină noul proprietar al semiconductorilor auto, dar această mișcare a fost în cele din urmă pierdută.

Anterior, vechiul rival japonez Renesas a achiziționat IDT pentru 6,7 miliarde de dolari, ceea ce a făcut ca Infineon să simtă presiunea. Se poate spune că, în cadrul procedeului "forțat" dintre cei doi concurenți majori, Infineon a decis în cele din urmă să investească puternic în fuziuni și achiziții.

Directorul executiv al Infineon, Reinhard Ploss, a declarat: "Prin această tranzacție, vom putea oferi clienților portofoliul de produse cel mai cuprinzător, va conecta lumea reală și lumea digitală și vom deschide un nou potențial de creștere în industria automobilelor, industriei și internetului obiectelor . sectoare & quot;

Infineon va consolida nucleul creșterii structurale și va aplica tehnologia companiei într-o gamă mai largă de domenii. Acest lucru va accelera fundamentul pentru consolidarea creșterii profitului companiei în ultimii ani.

Pentru producătorii interni de semiconductori, veniturile Infineon și Cypress pe piața continentală din China au reprezentat 25% și, respectiv, 33%, în timp ce MCU-urile interne și IC-urile analogice au fost mai slabe în concurența mondială, iar Infineon a dobândit cu succes Cypress va crește presiunea concurențială a producătorilor autohtoni.