Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Industrie: Blocarea Chinei a afectat grav livrările MacBook Pro Pro

Industrie: Blocarea Chinei a afectat grav livrările MacBook Pro Pro



Fabrica Quanta din Shanghai, China, încă nu trebuie să restabilească pe deplin capacitatea de producție pentru MacBook Pro, iar consumatorii care comandă laptopuri Apple acum nu pot primi dispozitivele până la mijlocul lunii iulie, potrivit unor surse de lanț de aprovizionare.

Quanta este singurul asamblator al PRO-urilor MacBook de 14 inci și 16 inci, care sunt produse la Fabrica Shanghai, potrivit Digitimes.

Analistul Apple, Ming-Chi Kuo, a declarat anterior că Quanta este aproape singura turnătorie a MacBook-ului Apple, astfel încât principalele linii de produse Apple, MacBook-ul Apple este cel mai afectat în timpul opririi Quanta. Timpurile de livrare pentru majoritatea modelelor MacBook Pro au crescut cu trei până la cinci săptămâni de la blocare.

Raportul a subliniat că asamblatorii din aval ar fi putut relua liniile de producție, dar mulți dintre ei încă se confruntă cu problema furnizării insuficiente de piese și nu numai asta, ci și problema logisticii. Prin aer pentru a scurta timpul de transport.