Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Importul de LED-uri micro de la Apple Watch nu este practic sau rentabil

Importul de LED-uri micro de la Apple Watch nu este practic sau rentabil

Conform rapoartelor, Apple introduce în mod activ MicroLED și poate fi echipat cu AppleWatch pentru a înlocui panoul OLED existent, care este de așteptat să apară în noul ceas inteligent după 2020. Cu toate acestea, conform analizei analistului, această știre nu este corectă.

MicroLED nu îndeplinește situația de utilizare a ceasurilor inteligente

Indiferent de dezvoltarea industrială sau tehnologia proceselor MicroLED, este puțin probabil ca MicroLED să înlocuiască ecranul OLED existent în ceea ce privește caracteristicile produselor ceas inteligente. Deoarece obiceiurile de utilizare a ceasurilor inteligente sunt diferite de cele ale telefoanelor inteligente, consumatorii nu trebuie să le controleze în niciun moment. Ecranul este folosit pentru a obține o mulțime de informații, doar o cantitate mică de informații pentru memento este obținută atunci când este necesar, iar afișarea obișnuită se bazează pe imaginea suprafeței tradiționale, astfel încât ceasul inteligent nu are nevoie de un ecran de înaltă rezoluție.

Suprafața afișată este ca aspectul produsului, care necesită o varietate de opțiuni, astfel că cererea pentru performanța și bogăția culorilor este relativ ridicată, motiv pentru care ceasurile inteligente folosesc în mare parte panouri OLED, chiar și noua brățară Xiaomi Xiaomi 4 Ecranele AMOLED color de 0,95 inci au început să reprezinte cererea consumatorilor de ecrane de dispozitiv purtabile.

În acest caz, utilizarea ecranului ceasului inteligent nu este ridicată, iar telefonul mobil nu este componenta principală care consumă energie. Majoritatea ceasurilor inteligente nu au problema unei durate de viață insuficiente a bateriei. Producătorii de marcă în mod natural nu le pasă de consumul de energie al ecranului. Cu toate acestea, culoarea este prioritară, însoțită de diferența dintre MicroLED și OLED. Pentru producătorii de marcă, eficiența ridicată și economia de energie a MicroLED nu va afecta îmbunătățirea volumului de vânzări. Nu merită să plătiți diferența de preț în prezent. Prin urmare, MicroLED nu va fi utilizat în ceasurile inteligente.

Ceasurile inteligente folosesc contextul și cerințele corespunzătoare ale ecranului.

Pentru Apple, consumul de energie al AppleWatch este într-adevăr o problemă și de ce a început să adopte LTPOOLED, dar această situație se bazează pe dorința Apple de a face din AppleWatch un dispozitiv autonom cu acces la internet independent. Deoarece AppleWatch are mai mult LTE decât alte ceasuri inteligente, ceea ce duce la o creștere mare a consumului de energie și la o durată de viață insuficientă a bateriei, Apple trebuie să economisească energie din alte aspecte pentru a compensa acest decalaj. Adoptarea LTPOOLED este una dintre ele.

Așa cum am menționat mai sus, în utilizarea curentă a ceasurilor inteligente, frecvența de utilizare a ecranului nu este mare, iar beneficiile economisirii de energie a panoului nu sunt prea multe, ca să nu mai vorbim de versiunea LTE a AppleWatch nu este produsul principal pe piață. , consumatorii cumpără în continuare versiunea Bluetooth a AppleWatch. Prin urmare, majoritatea consumatorilor nu vor face față lipsei de viață a bateriei AppleWatch; în timp ce AppleWatch4 adoptă ecranul LTPOOLED, nu crește capacitatea bateriei, dar extinde dimensiunea ecranului. În numele timpului scurt, durata de viață a bateriei nu este principalul factor care afectează AppleWatch.

Prin urmare, AppleWatch nu va folosi MicroLED, totuși alege LTPOOLED și pentru a face furnizorii mai diversificați, pe lângă furnizorii coreeni existenți, Apple va sprijini JDI pentru furnizarea de servicii LTPOOLED. Atunci când Apple a investit resurse pentru a sprijini mai mulți furnizori pentru a furniza LTPOOLED către AppleWatch, este în mod natural imposibil să treceți la alte tipuri de ecrane atât de repede, în schimb alegând să utilizați LTPOOLED în ceasuri inteligente.