Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > UIT Union lansează cercetări 6G

UIT Union lansează cercetări 6G

5G accelerează utilizarea comercială și pregătirile pentru 6G au început. Cu ceva timp în urmă, operatori și întreprinderi precum China Mobile și Huawei au început cercetările 6G. Recent, la Geneva, Elveția a avut loc cea de-a 34-a reuniune internațională a grupului de lucru 5D al Uniunii Telecomunicațiilor 5D din sectorul radiocomunicațiilor, iar lucrările de cercetare 6G au fost lansate oficial.

Se raportează că grupul de lucru la ședință a format un calendar preliminar de cercetare 6G, incluzând rapoarte viitoare de cercetare a tendințelor tehnologice, propuneri de viziune tehnologică viitoare și alte noduri de planificare importante.

În cadrul conferinței, redactarea raportului asupra viitoarelor tendințe tehnologice va începe mai întâi și este programată să fie finalizată până în 2022. În plus, „propunerea de viziune tehnologică viitoare” va fi lansată în prima jumătate a lunii viitoare și este programată pentru finalizare în iunie. 2023.

În prezent, grupul de lucru nu a stabilit încă un timp pentru planul de dezvoltare a standardului 6G.