Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Fabrică IDM este optimistă că MOSFET este încă în cantitate mică în a doua jumătate a anului

Fabrică IDM este optimistă că MOSFET este încă în cantitate mică în a doua jumătate a anului

  Deși incertitudinea economică generală cauzată de războiul comercial chino-american a avut un impact asupra pieței semiconductoare în primul trimestru, companiile internaționale IDM, printre care Infineon, ON Semi și Vishay, și-au exprimat sprijinul în recentele briefing-uri ale companiilor. Noua cerere cum ar fi 5G și vehiculele electrice a crescut semnificativ. Este optimist cu privire la condițiile de piață ale semiconductorilor de putere, cum ar fi MOSFET-urile în acest an, și este încă probabil să rămână în scurt timp în a doua jumătate a anului.


În plus, turnătoriile de napolitană continuă să beneficieze de externalizarea comenzilor de la fabricile IDM, iar comenzile de turnătorie din primul trimestru MOSFET rămân ridicate.

Președintele companiei Vanguard International Semiconductor Corporation a subliniat că componentele discrete, inclusiv MOSFET-urile, au fost aproape identice în primul trimestru. Industria este optimistă că se așteaptă ca furnizorii MOSFET, cum ar fi Dazhong și Jieli, să beneficieze, iar operațiunea din acest an va fi mai bună decât anul trecut.

Infineon și ON Semi și alte fabrici IDM au subliniat în cadrul conferinței de lege că războiul comercial chino-american a afectat cererea de pe piața chineză. Piața cu semiconductori de putere, inclusiv MOSFET-urile și IGBT-urile, sa confruntat cu destrămarea stocurilor în al patrulea trimestru al anului trecut, însă condițiile de piață din primul trimestru s-au stabilizat. În principal, datorită cererii de 5G NR, vehiculele electrice și ADA), inteligența artificială și computerele de înaltă performanță (AI / HPC), care compensează cererea pentru produsele 3C, cum ar fi computerele și telefoanele mobile.

Ke Semi Jackson, CEO al ON Semi, a subliniat în Conferința Fa că, deși perspectivele economice generale nu sunt bune, el este optimist cu privire la opiniile pe termen mediu și lung, deoarece există patru tendințe majore care determină creșterea semiconductorilor de putere și managementul energiei, inclusiv introducerea accelerată a vehiculelor electrice pe piață. Mai multe MOSFET-uri sau IGBT-uri sunt necesare pentru a extinde utilizarea sistemelor ADAS care îmbunătățesc siguranța conducerii, aplicațiile industriale pentru îmbunătățirea continuă a eficienței energetice, pentru cloud computing pentru a conduce serverele și pentru construirea unui centru de date, precum și pentru infrastructura inițială inițiată de 5G.

Infineon Helmut Gassel a subliniat în cadrul conferinței de lege că semiconductorii de putere, inclusiv MOSFET-urile, au fost recent afectați de condițiile slabe de pe piață și de inventarul sporit, dar sunt încă optimiste în ceea ce privește recuperarea ulterioară a cererii și inventarul canalului a crescut doar cu un procent de o singură cifră, va La sfârșitul primului trimestru, prețul nu a fost afectat sau prețul a scăzut. Prețul a rămas stabil și doar volumul transportului a scăzut.

Infineon a indicat de asemenea că noile aplicații, inclusiv 5G, au crescut semnificativ cerințele MOSFET. De exemplu, banda 5G este împărțită în valuri sub-6GHz și milimetri. Infrastructurile noi, cum ar fi formarea fasciculului și ieșirea multiplă pe mai multe niveluri, necesită un număr mare de MOSFET-uri. În plus, piața computerelor de ceată și a calculatoarelor de margine va crește rapid în era de 5G, iar persoana juridică optimistă cu privire la comenzile MOSFET ale dispozitivelor de aplicație asociate va fi câștigată de Dazhong, Jieli, Nixon și alte fabrici din Taiwan.