Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > IC Insights: Intel revine la semiconductori În primul rând, Hais a ieșit din TOP15 global

IC Insights: Intel revine la semiconductori În primul rând, Hais a ieșit din TOP15 global

ICInsights, o organizație de cercetare de piață, a lansat recent un raport bazat pe veniturile din prima jumătate a anului și a anunțat cea mai recentă versiune a clasamentului global de furnizori de semiconductor TOP15. Raportul arată că Samsung, Hynix, Micron și alți giganți de stocare au intrat în eroare, Samsung și-a pierdut liderul; Performanța Intel a scăzut cu 2%, fără tot suspans pentru a reveni pe primul tron ​​al lumii.

În prima jumătate a anului, veniturile Intel au fost de 32 de miliarde de dolari, iar veniturile Samsung au fost de 26,7 miliarde de dolari, pe locul doi. Veniturile Samsung în aceeași perioadă a anului trecut au fost de până la 39,8 miliarde de dolari SUA.

În general, producția globală a semiconductorilor a scăzut cu 4% în prima jumătate a anului. Scăderea accentuată a prețului cipurilor de memorie este „culpabil”.

Printre producătorii globali de semiconductori TOP15, există 6 în Statele Unite, 3 în Europa și 2 în Coreea, Japonia și Taiwan.

De remarcat este faptul că, în ediția anterioară a clasamentului TOP15 al producătorului de semiconductori (clasamentul de performanță al primului trimestru) lansat de ICInsights, HiSilital a sărit pe locul 14 în lume cu 1.755 miliarde de dolari SUA, iar performanțele sale au crescut cu 41% anul trecut -an. În al doilea trimestru, Hess a intrat în lista TOP15 globală.