Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Evenimentul Huawei și prețurile chip-ului DRAM au căzut sub lovitura dublă! SK hynix va induce o pie

Evenimentul Huawei și prețurile chip-ului DRAM au căzut sub lovitura dublă! SK hynix va induce o pie

Potrivit TheInvestor, gigantul SK Hynix de gigant de stocare își încetinește ritmul de producție în China din cauza preocupărilor din ce în ce mai mari legate de impactul negativ al escaladării războaielor comerciale chino-americane.

Producătorul de cipuri coreean intenționează să înceapă o exploatare completă a unei noi unități de producție DRAM numită C2F în Wuxi, în al treilea trimestru, după ce fabrica a fost finalizată în luna aprilie a acestui an.

SK hynix a cheltuit 950 de miliarde de câștigați pentru construirea fabricii în mai mult de doi ani, ceea ce completează facilitatea existentă de cipuri de memorie C2, care funcționează încă din 2006. Scopul său este de a introduce chips-uri DRAM bazate pe tehnici de producție mai fine.

Un insider din industrie care a cerut să nu fie numit a spus: "Calendarul pentru accelerarea generală a fabricii a fost amânată din cauza mediului de piață nefavorabil." Acest lucru sugerează că întârzierea este în concordanță cu scăderea cererii de cipuri de memorie de la parteneri chinezi, cum ar fi Huawei.

Vânzările lui SK hynix în China anul trecut au fost de 15,8 trilioane de câștiguri, reprezentând aproape 40% din veniturile sale totale, în special Huawei, care au reprezentat 12%.

Și pentru această companie coreeană de chipuri, prețul scăzut al chipsurilor DRAM poate provoca o lovitură dublă.

Firma de cercetare de piață DRAMeXchange se așteaptă ca prețurile DRAM să scadă cu 15% în al treilea trimestru, în scădere cu 5 puncte procentuale față de estimările anterioare.

DRAM este activitatea principală a filialelor Grupului SK. Acesta reprezintă 80% din totalul vânzărilor sale, în timp ce afacerea flash NAND reprezintă 18%.

În plus, unii analiști de pe piața internă și sud-coreeană prognozează că prețurile cipurilor vor scădea în a doua jumătate a acestui an, iar compania coreeană, care a avut un profit operațional de 20,9 trilioane câștigate anul trecut, este de așteptat să sufere pierderi în al patrulea trimestru al acestui an.

Venitul SK hynix pentru primul trimestru al acestui an a fost de 1,4 trilioane de câștiguri, cel mai mic nivel din iulie-septembrie 2016.

"SK Hynix utilizează profiturile afacerii DRAM pentru a compensa pierderile cauzate de afacerea flash NAND, Analistul Meritz Kim Sun-woo a spus. "Și acum nu va fi capabil să facă față pierderilor din trimestrul al patrulea."