Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Huawei P30 trage semnalul de livrare semiconductor Q2 livrare

Huawei P30 trage semnalul de livrare semiconductor Q2 livrare

  Creșterea globală a smartphone-urilor a încetinit, dar transferurile Huawei au bătut odată Apple pentru a sări pe locul doi, prezentând performanțe remarcabile. În special, cea mai recentă serie P30 a companiei Huawei a fost dezvăluită oficial și a primit o atenție deosebită din partea consumatorilor din întreaga lume.

Huawei modelul pilot P30 a debutat la Paris la sfârșitul lunii martie, echipat cu cel mai recent procesor Kirin 980 și obiectiv de 10 ori hibrid cu zoom, specificații funcționale direct la Apple iPhone. Aeronava se așteaptă să fie listată la începutul lunii aprilie, iar membrii lanțului de aprovizionare din sectorul semiconductorilor Huawei sunt așteptați să înceapă să tragă mărfuri în al doilea trimestru, iar performanța este de așteptat să beneficieze.


Noile telefoane mobile Huawei P30 și P30 Pro utilizează 7 nanometri din cel mai avansat proces, ceea ce face ca densitatea tranzistorului Kirin 980 să crească de 1,6 ori, permițând Huawei să lanseze motorul inteligent inteligent Hi AI 2.0 pentru a funcționa mai puternic și mai neted anul trecut - în NPU dublă (unitatea de procesare a rețelelor neuronale).

Folosind recunoașterea imaginii ca exemplu, rata de recunoaștere a imaginii pe minut a generației precedente Kirin 970 a fost de 2.000, iar Kirin 980 a crescut la 4.500. Hi AI 2.0 poate sprijini recunoașterea fizică a conturului și a posturii și poate efectua procesarea video pentru a obține pixeli exacți. Diviziune de nivel.

În plus față de procesor, seria P30 are și caracteristici uimitoare ale camerei, trei obiective principale plus un obiectiv TOF, care este prima mașină emblematică cu patru lentile a lui Huawei. P30 Pro utilizează o lentilă standard de 40 de megapixeli și o lentilă cu unghi larg de 20 de megapixeli. 8 milioane de pixeli de cinci ori cap telescopic, zoom de 10 ori hibrid comparabil cu funcția telescopului.

În plus, seria P30 suportă și încărcarea fără fir și încărcarea super rapidă de 40W.

Industria estimează că P30 Pro va livra în acest an aproximativ 4 milioane până la 6 milioane de unități, ceea ce va conduce transportul furnizorilor de componente aferenți. TSMC, Wanghong, sucursala din Asia de Sud, controlul investițiilor în Riyueguang, Huatong, Xinxing, Jingji, Hon Hai, Da Liguang și Yaguang se numără printre primele zece "beneficiari P30" de pe piață.

Telefonul mobil Huawei este echipat cu ultimul procesor HiSilicon Kirin 980, folosind procesul avansat de 7nm al TSMC, și vor fi lansate și produse noi de la diverși clienți ai TSMC. Operațiunea se așteaptă să crească trimestrial.

Raportul financiar al Huawei de anul trecut a fost luminos și, recent, a inventat în mod activ inventarul pentru a face față războiului comercial chino-american, iar lanțul de aprovizionare este de așteptat să beneficieze.