Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Jetoanele Hisilicon sunt vândute publicului, aceste puncte au concurenți complet zdrobiți

Jetoanele Hisilicon sunt vândute publicului, aceste puncte au concurenți complet zdrobiți

Recent, știrile despre vânzarea publică de cipuri de la Huawei Hisilicon au cauzat îngrijorare industriei. Potrivit reporterului Jiwei.com, un client industrial intern a finalizat testele relevante pe cipurile Hisilicon și a ajuns la un parteneriat strategic cu Hisense. Persoanele fizice ale producătorului au vorbit despre avantajele vânzărilor de cipuri Hisilicon din următoarele puncte:

1. Oferta de încredere. Insideri au subliniat că, atunci când TI a ales inițial să furnizeze, cealaltă parte a solicitat ca cantitatea comenzii să înceapă la 10 K și că comanda trebuie plătită integral în numerar și decontată în dolari americani. În plus, TI va livra din Statele Unite, iar termenul de livrare a comenzii este de până la 6-8 luni. În schimb, Hisilicon, comanda trebuie doar să înceapă de la 0,5 K și toate sunt pe stoc.

În al doilea rând, prețul este ieftin. Insiderii au dezvăluit că prețul dat de Hisilicon este cu peste 50% mai mic decât TI.

În al treilea rând, procesul este mai avansat. Insiderul a declarat clar că, comparativ cu procesul TI, procesul avansat al lui Hisilicon aparține „rulării generaționale”. Prin urmare, produsele Hisilicon au avantaje mari în ceea ce privește funcțiile și performanțele.

"Bazat pe mediul de război din Sino-SUA. Forțează producătorii chinezi să treacă la jetoanele interne, HiSilicon a profitat și de această tendință", a declarat insiderul. Anterior, nu a fost de ales. Produsele HiSilicon pot fi acum vândute publicului. Întreprinderile orientate către producție sunt pur și simplu „iubitoare de Huawei”.

Insiderul a subliniat, de asemenea, că în trecut, cipul american a trebuit să sufere, iar stabilitatea și performanța altor producători de cipuri interne nu erau suficient de bune. El a dezvăluit că obișnuia să aleagă un producător intern care să-l aprovizioneze și, din cauza stabilității slabe, a plătit peste un milion după vânzări. Testate în prezent, produsele Hisilicon prezintă avantaje mari în ceea ce privește stabilitatea.

Gu Wenjun, analist șef al Core Research, a subliniat: "Dacă Hisilicon vinde și cipuri, în special cipuri standard, cum ar fi managementul energiei electrice și RF, cu siguranță va avea un impact mare asupra companiilor de proiectare din domenii conexe. Pe lângă calitatea produselor, numai Masa lui Hisense este Avantajul uriaș al prețurilor în ceea ce privește forța de muncă, ambalajele și alte costuri poate face dificilă pentru mulți concurenți să facă față ".

Se înțelege că Shanghai Hisilicon, care a fost înființată în aprilie anul trecut, își va vinde produsele cip pe piața deschisă. Pe de altă parte, Shenzhen Hisilicon este responsabil pentru furnizarea de jetoane companiei sale-mamă.