Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Ipoteca Guo Taiming 436 de milioane de acțiuni Hon Hai, de așteptat să împrumute 24 miliarde de dolari NT

Ipoteca Guo Taiming 436 de milioane de acțiuni Hon Hai, de așteptat să împrumute 24 miliarde de dolari NT

Fondatorul lui Hon Hai, Guo Taiming, a promis 436 de milioane de acțiuni Hon Hai în ianuarie pentru a împrumuta de la bancă. Calculul inițial al valorii bursiere este de aproximativ 40,24 miliarde NT, iar valoarea estimată a împrumutului este de aproximativ 24,14 miliarde NT. Pe 20 ianuarie, Guo Taiming a angajat un total de 436 de milioane de acțiuni Hon Hai. Pe baza prețului de închidere de Hon Hai de 92,3 dolari NT, valoarea de piață a acțiunilor sale gajate a fost de aproximativ 40,24 miliarde dolari NT.

În prezent, Guo Taiming deține aproximativ 1,379 miliarde de acțiuni Hon Hai. Conform calculelor preliminare, până în ianuarie a acestui an, Guo Taiming a promis 1.772 miliarde de acțiuni, reprezentând aproximativ 83,5% din acțiunile sale totale.

Oamenii din industria financiară au spus că suma aplicată în general băncilor la acțiunile de gaj a fost de aproximativ 50% până la 70% din valoarea de piață a acțiunilor la acel moment. Calculat la 60%, de data aceasta, Guo Taiming a promis acțiuni cu băncile pentru a împrumuta aproximativ 24,14 miliarde de dolari NT.

Cu toate acestea, nu sunt cunoscute motivele pentru care s-a pus în valoare împrumutul acordat de Guo Taiming de la bancă.

Nu este prima dată când Guo Taiming a promis stocul lui Hon Hai. În ianuarie 2017, Guo Taiming, pe atunci președintele Hon Hai, a angajat, de asemenea, la 430 de milioane de acțiuni Hon Hai să împrumute de la bănci la începutul lunii ianuarie. În acel moment, valoarea de piață a fost inițial calculată a fi de aproximativ 36,25 miliarde NT, iar suma împrumutată era de aproximativ 21,75 miliarde NT. La acea vreme, piața a auzit că gajul împrumuturilor de acțiuni ale lui Guo Taiming poate fi legat de investițiile din fabricile de panouri.