Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Mare schimbare! Ajustarea pe scară largă a directorilor AMD

Mare schimbare! Ajustarea pe scară largă a directorilor AMD

  AMD a anunțat o nouă rundă de restructurare organizațională la nivel înalt pe 26 ianuarie. Potrivit CEO-ului Su Zifeng, aceasta va ajuta la aglomerarea leadership-ului corporativ al AMD, la accelerarea dezvoltării pieței și la creșterea cotei de piață.


Fostul director tehnic, CTO Mark Papermaster, a fost proeminent în promovarea conducerii viziunii tehnologice și a execuției foii de parcurs și a fost promovat în funcția de vicepreședinte executiv și vicepreședinte al CTO.

Afacerile cu centre de date cresc puternic. Forrest Norrod, vicepreședinte senior și director general al diviziei de centre de date și integrate, va fi responsabil pentru toate produsele de la centrul de date AMD, inclusiv CPU și GPU.

Darren Grasby, Senior Vice President și Chief Marketing Officer, va conduce marketingul tuturor produselor, canalelor și regiunilor din întreaga lume, iar anterior el a fost responsabil pentru vânzările de producători de PC-uri și canale din întreaga lume.

Sandeep Chennakeshu se alătură AMD ca vicepreședinte executiv al Computing and Graphics, unde conduce companii de înaltă performanță pentru PC, jocuri și semi-personalizate.

Acesta este un expert senior în industria semiconductorilor, cu experiență, bine gestionat, cu o profundă înțelegere a sistemelor și a software-ului, și a lucrat pentru companii precum Ericsson, Freescale, Sony și Blackberry.

În plus, directorul principal de produs al AMD, James Prior, a plecat după aproape șase ani de eficacitate. El a spus personal că va începe o nouă aventură. În 2019, el va avea grijă de familia sa și se va bucura de viața sa. Desigur, va lucra din greu, dar nu a dezvăluit motivele plecării sale și următorul pas.