Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > GSMA a anunțat că va anula 2020 MWC Shanghai

GSMA a anunțat că va anula 2020 MWC Shanghai

Congresul Mobile World (MWC2020) programat inițial la Barcelona, ​​Spania, în perioada 24 - 27 februarie, a fost anulat din cauza epidemiei COVID-19. Conform ultimelor știri, 2020 MWC Shanghai a fost, de asemenea, anulată din cauza impactului epidemiei.

Astăzi, GSMA a emis o declarație spunând că, pe baza anunțului recent anunțat de guvernul chinez cu privire la suspendarea întrunirilor și a expozițiilor la scară largă, precum și a preocupărilor cu privire la epidemia globală COVID-19, restricțiile de călătorie și alte circumstanțe conexe, GSMA va anula 2020 MWC Shanghai.

Următorul anunț inițial:

Declarația GSMA privind 2020 MWC Shanghai

17 aprilie 2020: Pe baza avizului anunțat recent de guvernul chinez cu privire la suspendarea întrunirilor și expozițiilor la scară largă, precum și a preocupărilor cu privire la epidemia globală COVID-19, restricțiile de călătorie și alte condiții conexe, GSMA va anula 2020 MWC Shanghai. Sănătatea și siguranța sunt cele mai importante considerente ale noastre. În acest sens, GSMA a menținut o comunicare strânsă cu departamentele și agențiile relevante și a consultat agențiile de sănătate. GSMA va avea în vedere organizarea de conferințe și evenimente regionale în a doua jumătate a anului 2020 și va comunica și coordona cu guvernul și departamentele de sănătate relevante la orele și locurile corespunzătoare. Vom determina ulterior fezabilitatea noului aranjament.

De când a avut loc primul China Mobile World în China, GSMA a furnizat cu succes o platformă de comunicare pentru industriile globale, guvernele, miniștrii, factorii de decizie, operatorii și liderii industriei din lanțul ecologic larg. MWC Shanghai a devenit de asemenea o expoziție internațională de trei zile și a atras directori și parteneri din industrii și o gamă largă de industrii verticale.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea cu industria în acest an și să ne pregătim pentru 2021 MWC Shanghai. Pentru cele mai recente informații despre GSMA, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web.