Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > De la 4,3 miliarde la 4,6 miliarde de euro! Ams a făcut din nou o ofertă către Osram pentru achiziție

De la 4,3 miliarde la 4,6 miliarde de euro! Ams a făcut din nou o ofertă către Osram pentru achiziție

Pe data de 18, OSRAM a emis un comunicat de presă prin care anunța că AMs propunea o nouă ofertă de preluare pentru OSRAM. Prețul total de achiziție a crescut de la 4,3 miliarde de euro la 4,6 miliarde de euro. De data aceasta, a fost compus din Advent International și BainCapital. Consorțiul va renunța la ofertă!

Conform știrilor, AMs intenționează să prezinte o acțiune publică voluntară acționarilor OSRAM pentru a achiziționa toate acțiunile Osram la un preț de 41 de euro pe acțiune pentru un preț total de aproximativ 4,6 miliarde de euro, cu un prag minim de acceptare de 55%. Se raportează că prima acceptare a ofertei inițiale de 4,3 miliarde EUR este de 62,5%.

Osram a declarat că consiliul de administrație al companiei a salutat progresele înregistrate și a considerat că cele două părți pot ajunge la un consens asupra conceptului strategic orientat spre viitor. Consiliul de administrație și consiliul de supraveghere vor examina cu atenție oferta și vor face comentarii rezonabile.

Se înțelege că, pe 12 august, Osram a confirmat primirea primei oferte cu numerar în numerar, iar pe 3 septembrie, AMS a făcut o contraofertă către Osram.

Pe 4 octombrie, prima încercare de achiziție a lui Am a eșuat. Ulterior, directorii executivi OSRAM i-au invitat pe executivi să discute posibilitatea cooperării în cadrul legii.

În prezent, AMS este cel mai mare acționar unic al OSRAM și deține aproape 20% din capitalurile proprii.

În plus, Anhong Capital și Bain Capital au anunțat că vor abandona oferta de data aceasta, dar vor monitoriza îndeaproape progresul tranzacției.

Se înțelege că Anhong Capital și Bain Capital au anunțat la sfârșitul lunii septembrie că vor propune o nouă ofertă pentru achiziționarea tuturor acțiunilor din Osram și au spus că vor oferi o primă „semnificativă”, mai mare decât prețul de 38,5 euro pe cota propusă de AMS. Înainte ca AM să facă o nouă ofertă, consorțiul efectuează un audit.

Conform unei scrisori din 18 octombrie, Anhong Capital și Bain Capital nu au înregistrat succesul tranzacției, astfel încât nu va fi efectuată nicio diligență suplimentară.