Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Mass-media străină: pentru India, interzicerea Huawei nu este o soluție fezabilă

Mass-media străină: pentru India, interzicerea Huawei nu este o soluție fezabilă

Potrivit unui raport de pe site-ul SUA Quartz Finance din 26 august, deși există știri că guvernul Modi a cerut companiilor indiene de telecomunicații să evite utilizarea în viitor a echipamentelor de la companii chineze precum Huawei și ZTE, majoritatea companiilor din industria de telecomunicații din India. au suferit deja pierderi grave. Oamenii sunt îngrijorați dacă industria indiană de telecomunicații poate supraviețui fără echipamente chineze.

Sonam Chandhwani, partener la firma de avocatură KS din Mumbai, a declarat: „Este posibil să nu fie o opțiune viabilă să pierzi giganți precum Huawei și ZTE”.

Potrivit rapoartelor, industria indiană a telecomunicațiilor se bazează foarte mult pe Huawei și ZTE, în principal pentru că aceste două companii sunt mai accesibile în comparație cu alte opțiuni.

În India, majoritatea veniturilor Huawei provin din activitatea sa de echipamente de rețea 4G, iar cele mai mari două companii de telecomunicații din India, India Telecom și Vodafone Creative, sunt clienții săi. Împreună, aceste două companii reprezintă 55% din piața indiană de telecomunicații fără fir.

Pe de altă parte, printre clienții ZTE se numără și compania indiană de telecomunicații de stat. Aproximativ 40% din rețeaua 3G a companiei de telecomunicații de stat din India este construită de ZTE.

Raportul a subliniat că aceste două companii chineze sunt cheia ambițiilor 5G ale Indiei. În 2018, compania indiană de telecomunicații și Huawei au realizat primul proces de rețea 5G din India. La începutul acestui an, Vodafone Creative a anunțat stabilirea de parteneriate cu Huawei, ZTE, Ericsson și Nokia pentru a desfășura probe 5G.

Chandhwani a declarat: "Cu prețuri mici, investiții interne și planuri de rambursare pe termen lung, Huawei a lăsat o amprentă în industria telecomunicațiilor. Industria indiană a telecomunicațiilor are nevoie de companii precum Huawei pentru a o ajuta să scape de status quo."

În trimestrul încheiat pe 30 iunie, Vodafone Creative a avut o pierdere de 254,6 miliarde de rupii (aproximativ 26,87 miliarde de yuani - nota acestui site), iar Indian Telecom a pierdut 159,33 miliarde de rupii (aproximativ 16,54 miliarde de yuani - această notă netă).

În plus, Telecom India și Vodafone Creative datorează sume uriașe guvernului, care este obligat să-și deterioreze situația financiară.

Potrivit raportului, unii oameni consideră că, pe lângă Reliance Gonow, aceste companii de telecomunicații din India ar putea înainta încet spre perspectiva creanței ridicate și a falimentului. Punerea de presiune asupra lor pentru a se îndepărta de furnizorii chinezi nu va face decât să înrăutățească situația.

Raportul a mai spus că, pe lângă companiile chineze, alte opțiuni pentru echipamentele de rețea de telecomunicații din India includ Samsung din Coreea de Sud, Ericsson din Suedia și Nokia din Finlanda. Ankit Malhotra, analist la Conte Point Research, a declarat că aceste companii sunt deja active în India, dar apelarea la ele complet "poate duce la costuri de achiziție mai mari și să reducă competitivitatea în spațiul 5G".

În plus, unii oameni spun că Huawei este superior tuturor concurenților în calitate.

Sunil Mittal, un veteran al industriei de telecomunicații din India și președinte al Indian Telecom Corporation, a declarat în 2019: „Produsele Huawei au devenit foarte bune în ultimii 10 sau 12 ani și pot spune cu siguranță astăzi că produsele lor cel puțin în Câmpurile 3G și 4G pe care le-am experimentat, sunt mult mai bune decât Ericsson și Nokia. Nu există nicio îndoială în acest sens. Am folosit toate cele trei mărci de produse. "