Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > FocalTech duce la creșterea prețurilor IC cu 10%, veniturile din februarie înregistrează un nivel nou pentru aceeași perioadă

FocalTech duce la creșterea prețurilor IC cu 10%, veniturile din februarie înregistrează un nivel nou pentru aceeași perioadă

Producătorul de proiecte IC FocalTech a beneficiat de principalele produse, proiectele de import integrate de tip IC (IDC) cu driver tactil și ecran continuă să se extindă, însoțite de creșterea cererii de pe piața IDC, lanțul de aprovizionare a dezvăluit că produsele IDC ale FocalTech în acest an Volumul de livrare în primul trimestru s-a apropiat de jumătate din nivelul anului trecut, iar capacitatea de turnătorie a plafonelor este redusă. Piața a raportat că ofertele de produse IDC de la FocalTech au crescut cu 5% -10%.

FocalTech nu răspunde la comenzile și ofertele produselor. Nu răspunde decât. În acest an, tendința de creștere a pieței IDC este stabilită. Operațiunile FocalTech nu sunt afectate de noua epidemie de pneumonie a coroanei, iar veniturile sale din februarie au fost de 913 milioane de yuani (NT $, aceeași mai jos), un nivel record în aceeași perioadă, cu o creștere anuală de 1,11 ori, veniturile cumulate ale primei două luni ale acestui an 1.758 miliarde de yuani, o creștere anuală de 92,3%.

Persoanele din interiorul industriei au subliniat că capacitatea de producție a turnării de napolitane a început să se înăsprească în a doua jumătate a anului trecut, ceea ce a determinat contractarea ofertei și cererii IDC. Piața s-a extins că, începând cu luna ianuarie, FocalTech a crescut prețurile produselor ca răspuns la specificațiile diferite ale IDC, o creștere de aproximativ 5% ~ 10%, oamenii din industrie sunt optimiști care vor conduce operațiunea FocalTech și al doilea trimestru, optimist. că operațiunile FocalTech vor contesta ratele de creștere trimestrială cu două cifre.

IDC este în prezent cel mai important produs FocalTech, reprezentând aproximativ 50% din venituri. Livrările IDC continuă să crească în acest an. Odată cu introducerea de noi produse Mux 1: 6 FHD, acesta are un avantaj competitiv și este de așteptat să fie rapid. Pentru a crește penetrarea pieței, persoanele fizice din industrie estimează că cota de venit a IDC în FocalTech în acest an va trebui să crească la 60%.

FocalTech a subliniat că, în ciuda închiderii orașului din China continentală, cu ajutorul pozitiv al extinderii continue a proiectului principal de import IDC al produsului și introducerea de noi produse cu specificații Mux 1: 6 în număr mare, livrările în februarie au crescut. în ianuarie, în timp ce CI-urile tactile, CI-urile pentru șoferi și alte produse reflectă efectele din afara sezonului, iar livrările au scăzut ușor începând cu ianuarie, dar, în general, avem o vedere pozitivă asupra operațiunilor.

Potrivit lanțului de aprovizionare, concurentul FosunTech Synopsys a vândut anul trecut afaceri chineze IDC pentru a oferi capital chinez, ceea ce a dus la o vacanță pe piață. (FocalTech) a fost sub 20% anul trecut. Cu toate acestea, în primul trimestru al acestui an, odată cu creșterea mare a transporturilor IDC, cota de piață a crescut rapid și se află în prezent aproape de 30%.