Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Blocarea epidemiei, ritmul de creștere a producției de semiconductori coreeni va scădea

Blocarea epidemiei, ritmul de creștere a producției de semiconductori coreeni va scădea

Agenția de știri Yonhap a declarat că, începând cu al patrulea trimestru al anului trecut, industria producătoare de semiconductori, ca centru economic al Chungbuk, a ieșit treptat din recesiune, însă, conform ultimelor prognoze, această tendință de îmbunătățire se va micșora sub noua epidemie de virus coroană.

Conform „Raportului Economic Regional” lansat de sediul Băncii Coreei Chungcheongbuk-do la 30 de ani, producția de semiconductori din anul trecut în zona Chungbuk a scăzut din cauza ofertei de memorie flash NAND, ceea ce a determinat scăderea prețului în prima jumătate a anului. %).

Exporturile de semiconductori au înregistrat, de asemenea, o creștere negativă pe parcursul anului, din cauza scăderii prețurilor unitare. Față de aceeași perioadă a anului trecut, declinul în trimestrul IV a scăzut la 23,1%. Printre aceștia, declinul a fost redus semnificativ în decembrie (-10,2%), apoi s-a transformat la o creștere de 2,2% din ianuarie până în februarie a acestui an, prezentând semne de îmbunătățire.

Cu toate acestea, analiza Băncii Coreei a spus că, dacă deteriorarea economică globală recentă datorată răspândirii noului virus coroanei și încetinirea economiei reale globale, cum ar fi China, va micșora cererea de memorie flash NAND, progresul industriei producătoare de semiconductori Chungbuk. poate fi limitată.

Observatorii au spus că, din cauza îngrijorărilor cu privire la răspândirea noului virus coroană la nivel mondial ar putea provoca instabilitate în aprovizionarea cu semiconductor, industriile din aval au crescut cererea pentru a asigura inventarul și a crescut și cererea pentru SSD-uri pentru server. Pe această bază, este puțin probabil să apară situația unei cereri în scădere accentuată.

"Dacă epidemia este stabilizată pentru a elimina efectele negative, producția de semiconductori din regiunea Chungbuk va menține în continuare tendința actuală de creștere", a declarat Kim Kwang-min, președintele sediului Chungbuk al Băncii Coreei. El a mai adăugat: „Odată cu utilizarea din ce în ce mai mare a inteligenței artificiale (AI), a 5G și a altor noi tehnologii legate de a patra revoluție industrială, cererea pentru semiconductoare de stocare este probabil să se extindă în același timp. Această creștere a cererii va duce la Pe măsură ce prețurile de vânzare medii cresc, exporturile de semiconductori pot de asemenea să crească puternic. "