Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Edwan: Cererea globală de testare a semiconductorilor din acest an a scăzut cu 15% anual

Edwan: Cererea globală de testare a semiconductorilor din acest an a scăzut cu 15% anual

Advantest, producător de echipamente de testare a semiconductorului, se așteaptă ca cererea globală de testare a semiconductorilor să poată fi redusă cu 15% în acest an din cauza războiului comercial din Sino-SUA, însă compania în sine este mai bună decât se aștepta la începutul anului, anul viitor sub 5G , AI și internetul lucrurilor. Se preconizează că piața de testare a semiconductorilor va reveni.

Așteptând cu nerăbdare piața semiconductorilor în a doua jumătate a acestui an și anul viitor, Ai Wanwan, președinte și director general al Taiwanului, Wu Qingxi a spus că încă există două variabile pe piața semiconductorilor din a doua jumătate a acestui an până la următorul. an. Este necesar să se respecte factorii de război comercial, iar condițiile generale ale pieței sunt încă dificil de prevăzut. Cu toate acestea, testul Advantest este relativ stabil datorită pieței sale de teste de înaltă calitate, cum ar fi 5G și HPC. Prin urmare, starea operației este relativ optimistă.

Observând piața testelor cu semiconductori, Wu Wanqi, director general adjunct principal al diviziei de vânzări de afaceri Edwin ATE, a subliniat că anul trecut a fost un an foarte bun. Rata de creștere din acest an poate fi mai mică decât anul trecut. Există încă incertitudini precum războiul comercial chino-american. Declinul estimat este de aproximativ 15%, dar, în general, anul acesta performanța lui Edwin este mai bună decât se aștepta inițial.

Wu Wanqi a mai subliniat că cererea de teste de memorie va scădea cu 37% în acest an, în principal datorită faptului că livrările de memorie ale producătorilor coreeni încetinesc, însă DDR 5 și calculul de mare viteză (HPC) vor conduce la cererea pieței DRAM.

Sistemul pe chip (SoC) Pe măsură ce clienții continuă să investească în capacitatea de producție, cererea constantă de testare, doar scăderea estimată de 11%, rata de declin este relativ moderată, iar cererea de test SoC de înaltă calitate este încă în creștere, urmează anul va fi cerere pentru creșterea SoC-ului de ultimă generație.