Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Diodele achiziționează GFAB de la Texas Instruments pentru plachete scoțiene

Diodele achiziționează GFAB de la Texas Instruments pentru plachete scoțiene



  Analogul producătorului de semiconductori diode Diodes a anunțat că a semnat un acord cu Texas Instruments pentru a achiziționa unitatea de fabricare a plachetelor și a unităților de operare (GFAB) din Greenock, Scoția. Termenii contractului de achiziție nu au fost divulgați, iar finalizarea tranzacției depinde de condițiile obișnuite de închidere și este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul primului trimestru din 2019.

La finalizarea achiziției, Diodes va integra operațiunile Greenock și FAB, inclusiv transferul tuturor angajaților GFAB la Dioduri. În plus, ca parte a acordului de furnizare a plăcilor multi-ani, atunci când TI se deplasează la alte fabrici, Diodes va continua să producă produsele analogice TI de la GFAB. Fabrica GFAB are o capacitate de 21.666 până la 256.000 de napolitane echivalente de 8 inch pe lună, în funcție de mixul de produse.

Dr. Keh-Shew Lu, președinte și CEO al Diodes, a declarat că achiziția propusă de GFAB este în conformitate cu planul strategic al companiei pentru o creștere semnificativă a veniturilor și a profitului în anii următori. "GFAB furnizează Dioduri cu capacități suplimentare de fabricare a plăcilor de placă pentru a sprijini creșterea produselor noastre, în special planurile de extindere a automobilelor, în timp ce expertiza ingineriei și fabricării de plăci compacte susține așteptările noastre tehnice și operaționale. Această tranzacție este în concordanță cu criteriile noastre de achiziție strategică, așteptăm că va aduce imediat valoare adăugată. "

El a adăugat că echipa GFAB este așteptată să intre în familia Diodes. În plus, sunt recunoscător guvernului scoțian, International Scottish Development International și comitetului Inverclyde pentru angajamentul lor de a promova această tranzacție.

În 2016, TI intenționează să închidă treptat instalația GFAB până în 2019. Când a achiziționat National Semiconductor în 2011, a fuzionat cu capacități de 200 mm și 150 mm. În 2017, erau aproximativ 365 de angajați. Întreprinderea scoțiană și Comitetul Inverclyde au exprimat un sprijin semnificativ pentru investiția programului Diodes în GFAB. Consiliul de administrație al Inverclyde și președintele Grupului de lucru, consilier municipal, Stephen McCabe, a declarat: "Acesta este un rezultat bun atât pentru Inverclyde, cât și pentru Scoția. din toți partenerii din grup ajută la susținerea acestei dezvoltări și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a asigura succesul tranzacției ".