Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Conceput pentru a lupta împotriva Broadcom! Intel achizitioneaza cipul de start Barefoot

Conceput pentru a lupta împotriva Broadcom! Intel achizitioneaza cipul de start Barefoot

Intel achizitioneaza initierea cipului web Barefoot Networks Inc. pentru a concura mai bine cu Broadcom in timp ce intareste tehnologia chip-ului de retea Barefoot.

Site-ul Barefoot arată că Barefoot a fost fondată în 2013 de profesorul universitar Stanford Nick McKeown și a atras rapid investițiile. Înainte de implementarea achiziției de către Intel, Barefoot a primit investiții de la Alphabet, Ali, Tencent, Goldman Sachs și alții.

Deși Intel este deja cel mai mare producător de cipuri de calculatoare din Statele Unite, în prezent nu produce jetoane care gestionează comunicațiile prin Ethernet. Această tehnologie a cipurilor este utilizată pe scară largă pentru a conecta rețele de calculatoare mari și servere. În prezent, acest câmp de rețea este dominat de Broadcom.

Achizitia, vicepresedintele executiv Intel, Navin Shenoy, a declarat ca datele sunt concepute pentru a aborda proliferarea datelor care sustin nevoia de putere de calcul analitice si schimbul de sisteme de retea in centrul de date.

Shenoy a declarat că tranzacția urmează să fie finalizată în al treilea trimestru și a declarat că va continua să reducă prețurile pentru a-și atinge valoarea.

Tehnologia Barefoot se distinge de alte cipuri Ethernet, datorită flexibilității tehnologiei: clienții pot programa cipul în funcție de nevoile specifice ale cipului, îmbunătățind astfel eficiența cipului.

În ultimele luni, Intel are un interes puternic în investițiile în tehnologia rețelelor.

Acordul Barefoot indică faptul că CEO-ul Intel, Bob Swan, este dispus să transfere Intel într-o zonă necunoscută pentru a căuta mai multe venituri pe piața globală mai mare.

Pe măsură ce Intel fluctuează în afacerea cu chipuri de bază, Intel încearcă să găsească noi puncte de creștere. După ce a cumpărat o mulțime de chipsuri anul trecut, companiile mari de cloud computing stagnează să cumpere noi chips-uri în acest an, motiv pentru care vânzările de cipuri de la Intel au scăzut pentru prima dată în primul trimestru. În luna aprilie, Intel și-a revizuit veniturile în acest an din previziunile anterioare de 71,5 miliarde de dolari până la 69 miliarde de dolari.