Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > DRAM expuse în a doua jumătate a pieței

DRAM expuse în a doua jumătate a pieței

Urmând Samsung și Micron, gigantul de memorie SK Hynix din Coreea de Sud a decis, de asemenea, să încetinească ritmul noii fabrici DRW Wuxi din continent pentru a stabili o capacitate de producție de până la 180.000 de bucăți pe lună, ceea ce va contribui la eliminarea excedentului de aprovizionare pe termen scurt și lăsați prețul DRAM să scadă. .

Persoana juridică a subliniat faptul că Samsung, Hynix și Micron sunt primii trei producători de DRAM din lume, cu o cotă de piață de peste 95%. Cele trei companii și-au încetinit producția și au contribuit la controlul aprovizionării pieței. Condițiile pieței din a doua jumătate a anului sunt așteptate să intre într-un ciclu pozitiv. Este benefică pentru Instrumentele Taiwan, cum ar fi Asia de Sud Filiala.

Industria de memorie a spus că cele trei fabrici majore de memorie au încetinit creșterea producției de DRAM. Se pare că și incertitudinile din războiul comercial chino-american au crescut, ceea ce a slăbit puterea de cumpărare în aval. Cei trei producători de DRAM și-au mărit inventarul simultan. Mi-e teamă că aprovizionarea pe termen scurt va fi prea greu de înțeles, iar prețul nu se poate opri în scădere.

Potrivit analiștilor din industrie, afacerea DRAM a celor trei mari producători câștigă profituri și este, de asemenea, cea mai importantă sursă de profit pentru fiecare companie. Dacă capacitatea de producție nu este strict controlată, va duce la o scădere continuă a profitului. Cele trei fabrici majore au umplut succesiv ritmul expansiunii. Cel mai important lucru este acela de a face ca oferta de pe piață să fie moderată și de a determina dezvoltarea condițiilor de piață în direcția pozitivă, astfel încât să se mențină o situație stabilă a profitului pentru afacerea DRAM a companiei proprii.

Potrivit investitorului media coreean, SK Hynix a planificat inițial să cheltuiască 950 miliarde câștigați (aproximativ 800 de milioane de dolari SUA), lângă uzina Wuxi C2 din China continentală, pentru a construi o uzină C2F pentru a produce DRAM, noua centrală a fost finalizată în aprilie în acest an, inițial programată pentru al treilea sezon este complet produs în masă la 10 nm, cu o capacitate lunară de 180.000 de piese.

Potrivit unor surse, SK hynix a considerat războiul comercial chino-american, care a dus la scăderea cererii de telefoane inteligente, servere și computere personale, care a afectat cererea de DRAM și a decis să amâne lansarea unei noi capacități. Aproape 40% din veniturile companiei SK hynix au provenit anul trecut din China, dintre care Huawei a reprezentat 12%.

Insiderii din industrie au subliniat că, începând cu primul trimestru al acestui an, Samsung și Micron au simțit presiunea creșterii nivelurilor de inventar DRAM. Samsung a lansat de asemenea un război al prețurilor în primul trimestru și a recâștigat o mulțime de cote de piață. Micron a avut presiuni asupra contului în acest trimestru și a urmat reduceri de prețuri. Stocurile au majorat declinul DRAM în prima jumătate a anului.

Industria a afirmat că, după ce prețul DRAM a înregistrat o scădere a trendului violent, a înregistrat o revenire a cererii în viitorul apropiat. În primul rând, în ultimele luni, piața serverelor din America de Nord, care a stagnat în cerere, sa refăcut. În ceea ce privește electronica de consum și produsele informatice, sistemul a început, de asemenea, să extindă cererea de stocuri din cauza lipsei de procesoare Intel în a doua jumătate a anului.

Producătorii de memorii majori și producătorii de module sunt încă optimiști în ceea ce privește dezvoltarea pe termen lung a memoriei flash DRAM și a memoriei flash (NANDFlash), datorată în special intrării în era 5G și a inteligenței artificiale (AI), indiferent de serverul cloud memorie ca de operare de mare viteză Și componente de stocare. În prezent, cele două amintiri majore au scăzut din cauza cererii pe termen scurt, dar cererea viitoare de aplicații va continua să înflorească în diverse domenii. Cele două amintiri majore au devenit componente cheie ale semiconductorilor, iar dezvoltarea pe termen lung este de așteptat.