Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Continuați să vă extindeți! SK Hynix sau răscumpărați un fab de 8 inch

Continuați să vă extindeți! SK Hynix sau răscumpărați un fab de 8 inch

  Potrivit unei surse citate de Reuters, SK hynix are în vedere achiziționarea unora dintre producătorii de chipuri logice MagnaChip pentru a-și extinde linia de wafer de 8 inch.


La fel ca Samsung, SK hynix a început să consolideze dezvoltarea chipsurilor logice, cum ar fi procesoarele de bază ale telefonului mobil, senzorii de imagine și chipsurile auto, datorită încetinirii recente a cererii de pe piața mondială a memoriei.

Coreea de Sud "Maeil Business News" a raportat pe 22 aprilie, potrivit unor surse din industria de cipuri, SK Hynix are în vedere luarea turnătoriei de macel MagnaChip în Cheongju, Coreea de Sud. Orașul Cheongju este o bază importantă pentru producția SK Hynix Semiconductor, iar dacă câștigi Cheong Chau de la MagnaChip, puteți crește capacitatea de 8 inchi.

În această privință, SK Hynix și MagnaChip au refuzat să comenteze.

Potrivit datelor, compania mamă a MagnaChip este LG Semiconductor, care a fost independentă de unitatea de afaceri non-memorie a SK Hynix în 2004 și a fost listată la Bursa de Valori din New York în 2011 pentru a furniza plachete de la 0.8um la 0.11um pentru clienții din întreaga lume. Tehnologia și serviciile de turnătorie, există 5 fabrici în Coreea, iar fabrica Qingzhou are o capacitate lunară de 130.000.