Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Compararea schemei de diferență de 7 nm? Global Foundries lansează procesul 12LP

Compararea schemei de diferență de 7 nm? Global Foundries lansează procesul 12LP

Pe 25 septembrie, Global Foundries a lansat procesul 12LP + în cadrul conferinței sale globale de tehnologie, concentrându-se pe formarea inteligenței artificiale și aplicațiile de raționament. În comparație cu procesul de 12LP din generația anterioară, 12LP + oferă o creștere a performanței de 20% sau o reducere a puterii cu 40% cu o reducere de 15% a zonei logice.

În plus, o caracteristică cheie a procesului 12LP + este celula de memorie SRAM de 0,5 V de mare viteză, cu putere redusă, care acceptă un transfer de date rapid și eficient din punct de vedere energetic între procesor și memorie, care reprezintă forța de muncă a infrastructurii de calcul și a rețelelor de fir. . Cerințe importante pentru aplicațiile inteligente.

Global Foundries oferă pachete de referință de proiectare pentru aplicații de inteligență artificială și servicii de proiectare / dezvoltare tehnică comună (DTCO) pentru procesul 12LP +, ambele permit clienților să vizualizeze proiectele circuitelor de inteligență artificială dintr-o perspectivă holistică pentru a reduce consumul de energie și costurile.

În plus, 12LP + are, de asemenea, un nou interpozitor de siliciu pentru ambalarea 2.5D, care ajută la integrarea memoriei cu lățime mare de bandă cu procesorul pentru procesarea rapidă a datelor eficientă din punct de vedere energetic.

Soluția 12LP + folosește IP-ul fizic Artisan® ARM pentru Global Foundries și POPTMIP pentru aplicații de inteligență artificială. Ambele soluții vor fi, de asemenea, aplicate platformei globale de primă generație 12LP.

Gus Yeung, director general și cercetător la Physical Design Group, a declarat: "Informații artificiale, autovehicule și consumatori de înaltă performanță mobilă sunt doar câteva dintre aplicațiile în creștere pentru satisfacerea nevoilor urgente ale SoC-urilor de înaltă performanță. Cu sprijinul ARM IP fizic artizanal și proiectare avansată a procesorului, Global Foundries '12LP + îi va ajuta pe proiectanți să proiecteze produsele mai rapid și mai eficient. "

Michael Mendicino, vicepreședinte al soluțiilor de tehnologie digitală la Global Foundries, a declarat: "Lansarea 12LP + este rezultatul strategiei Global Foundries de a oferi soluții diferențiate clienților săi. Global Foundries este capabil să extindă proiectările fără a perturba fluxurile de lucru în comparație cu alte soluții. Scala, care este foarte rentabilă. "

Michael Mendicino a mai spus: „De exemplu, ca tehnologie avansată de 12 nm, soluția noastră 12LP + a oferit clienților cele mai multe avantaje de performanță și putere pe care le doresc din procesul de 7 nm, dar NRE-ul lor (inginerie non-repetitivă) Costul mediu este doar aproximativ jumătate, ceea ce aduce o reducere semnificativă a costurilor. În plus, deoarece nodul de 12 nm rulează mai mult și se maturizează, clienții vor putea să eficientizeze rapid pentru a înțelege pe deplin cererea tot mai mare de tehnologie de inteligență artificială. "

Conform Global Foundries, 12LP + PDK este acum disponibil și compania lucrează în prezent cu mai mulți clienți. Se preconizează că va fi lansat în a doua jumătate a anului 2020 și producția în masă în Fab 8 în Malta, New York în 2021.