Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Cognex anunță achiziția SUALAB

Cognex anunță achiziția SUALAB

Fiind unul dintre liderii mondiali în domeniul automatizării fabricii de mașini și citirea codurilor industriale, Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX) a anunțat oficial achiziția SUALAB pe 16 octombrie 2019, care este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software vizual din Coreea. , dedicat aplicării tehnologiei de învățare profundă în domeniul industrial.

Integrarea echipei de proiectare inginerească a SUALAB și a proprietății intelectuale este de așteptat să sporească capacitățile de cercetare și dezvoltare ale tehnologiei de învățare profundă Cognex, ViDi Systems (dobândită în aprilie 2017).

"Tehnologia de învățare profundă permite Cognex să rezolve multe dintre cele mai dificile aplicații de inspecție din întreprindere, iar aceste sarcini de inspecție s-au bazat până în prezent pe o echipă de inspecție manuală mare", a declarat președintele și directorul general al Cognex, Robert J. Willett. „Proprietatea intelectuală extinsă a SUALAB, expertiza în inginerie extinsă și acoperirea largă a pieței ne vor ajuta să deservim această piață în creștere rapidă, în special în Asia. În prezent, zeci de mii de inspectori manuale sunt dedicați punerii în aplicare a unei inspecții dificile vizual greoaie și predispuse la erori pentru a identifica defectele și defectele componentelor și subsistemelor electronice. În viitor, tehnologia de vizionare automată bazată pe învățare va putea efectua aceste teste mai fiabil și la costuri mai mici. "

Dr. Robert J. Shillma, fondator și președinte al Cognex, a declarat: „Suntem foarte încântați să salutăm echipa SUALAB la Cognex; ele sunt foarte aliniate cu cultura corporativă a Cognex de a „munci din greu, de a juca și de a acționa rapid”.

Cu sediul central în Seul, Coreea de Sud, SUALAB a fost fondată în 2013. Co-fondatorul Song Kiyoung se va alătura Cognex pentru a ajuta la conducerea celei mai mari echipe de inginerie din lume, concentrată pe tehnologia de învățare profundă în viziunea mașinilor industriale.

„De la înființarea SUALAB, obiectivul nostru a fost să devenim un lider global în inspecția vizuală bazată pe învățare profundă”, a spus Song Kiyoung, CEO și co-fondator al SUALAB. Prin alăturarea Cognex, am atins acest obiectiv. Ne propunem să lucrăm împreună pentru a ajuta mai mulți clienți să rezolve aplicații de viziune complexă într-un mod mai rapid, mai ușor și mai eficient din punct de vedere al costurilor. “

Mai multe informații despre această achiziție vor fi dezvăluite în apelul de conferință al veniturilor din Cognex al treilea trimestru (17:00 EST la 28 octombrie 2019).