Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Puteți rezolva problema aprovizionării? Samsung Electronics câștigă comanda de turnare a procesorului Intel

Puteți rezolva problema aprovizionării? Samsung Electronics câștigă comanda de turnare a procesorului Intel

Recent, producția de procesoare pentru PC-ul Intel este serios insuficientă, așa că a decis să externalizeze producția și cooperează cu companii multinaționale de turnătorie precum Samsung Electronics și TSMC.

Potrivit unui raport coreean al mass-media, Samsung Electronics a obținut o comandă de turnătorie pentru un procesor (unitate de procesare centrală) pentru computerele Intel. În trecut, Intel a semnat un contract cu Samsung Electronics pentru turnarea pieselor, însă de această dată Intel a comandat pentru prima dată CPU semiconductorul de sistem de turnare.

După ce producătorii de computere precum Hewlett-Packard și Lenovo au trântit statutul de aprovizionare Intel în urmă cu câteva zile, Intel a emis o scrisoare de scuză cu vicepreședintele Michelle Johnston Holthaus, recunoscând că cererea este incorectă și a spus că crește proporția de turnări. .

Potrivit analiștilor din industrie, deși producția procesorului Intel a crescut cu două cifre în a doua jumătate a anului, oferta este încă insuficientă, ceea ce a determinat, de asemenea, Intel să comisioneze Samsung Electronics să producă produse OEM.

De fapt, printre companiile globale de turnătorie, companiile care pot lua comenzi de turnare a procesorului Intel sunt foarte limitate, doar TSMC, Samsung Electronics și GlobalFoundries.

Presa coreeană „Coreea Economiei” a subliniat de asemenea că TSMC a continuat să mențină tranzacțiile cu Huawei în Statele Unite, iar Samsung Electronics a devenit lista prioritară a Intel.

Analistul KTB din Coreea de Sud, Investiții în domeniul valorilor mobiliare, Jin Liangzai, prevede că, după Qualcomm, Intel trebuie să crească comenzile de turnătorie.