Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > DSP audio / vocal CEVA și software acordat de Novatek pentru SoCs TV inteligente

DSP audio / vocal CEVA și software acordat de Novatek pentru SoCs TV inteligente

CEVA anunță că Novatek Microelectronics, cea mai importantă companie de proiectare a cipurilor de față din industrie, a obținut o licență pentru a implementa utilizarea DSVA audio CEVA-X2, ClearVox în familia sa de produse inteligente sistem de televiziune pe chip (SoC) care acceptă mai multe microfoane ™ software front-end vocal și software de recunoaștere vocală WhisPro ™, permițând funcții de control și de control a vocii de câmp îndepărtat, care sunt întotdeauna online Alwaye-On. Novatek este specializată în proiectarea, dezvoltarea și vânzarea diverselor sisteme de controlare a display-urilor și soluții SoC.

Moshe Sheier, vicepreședintele CEVA de marketing, a declarat: "Suntem încântați să extindem parteneriatul cu Novatek pentru a introduce o interfață de utilizator vocală puternică în SoC-ul său de televiziune inteligentă. DSP-ul nostru CEVA-X2 este complementar pachetelor software vocale ClearVox și WhisPro. Novatek adaugă noi capacități pentru a crea o experiență vocală unică, adaptată, multilingvă pentru clienții săi. "

ClearVox de la CEVA a dezvoltat in-house profită de experiența sa extinsă în procesarea sunetului și a vorbirii, combinând algoritmi avansați pentru a aborda diferite scenarii acustice și configurații de microfon, inclusiv pentru direcții de sosire a difuzoarelor, formare de fascicule cu microfon multiple și suprimarea zgomotului Software optimizat pentru anularea ecoului acustic și conexe firmware și software pentru driver. WhisPro și ClearVox de la CEVA colaborează pentru a oferi clienților precum Novatek o soluție puternică de recunoaștere a vorbirii bazată pe CEVA DSP, care le permite să asculte întotdeauna televizoare inteligente, boxe inteligente, smartphone-uri și căști Bluetooth, pentru a lucra cu voce bazată pe cloud. asistenții Servicii interacționează. Această soluție este integrarea generală a pre-procesării vocale și a algoritmilor de rețea neuronală. Poate rula local pe dispozitive de margine chiar și în medii zgomotoase și cazuri de utilizare pe câmpuri îndepărtate, oferind o rată ridicată de recunoaștere, protejând astfel confidențialitatea utilizatorului și oferind o întârziere minimă. ClearVox și WhisPro de la CEVA sunt optimizate pentru DSP audio / vocal de înaltă performanță CEVA-X2 proiectate pentru aplicații audio intensive pe piețele inteligente pentru casă, mobil și auto. CEVA-X2 DSP folosește o microarhitectură VLIW în 5 căi și asigură procesarea paralelă printr-un motor dual de calcul scalar, suportă instrucțiuni de mai multe date multiple (SIMD) și unități în virgule plătitoare opționale pentru algoritmi de înaltă precizie.