Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Autoritățile de reglementare britanică investighează achiziția VMware de către Broadcom

Autoritățile de reglementare britanică investighează achiziția VMware de către Broadcom


Autoritatea de reglementare a competiției britanice a declarat luni că a investigat dacă achiziția de 61 de miliarde de dolari a producătorului de cipuri din SUA Broadcom a companiei de cloud computing VMware ar slăbi semnificativ concurența.

Potrivit Reuters, tranzacția dintre Broadcom și VMware a fost anunțată în mai, marcând încercarea Broadcom de a -și diversifica afacerea și de a intra în domeniul software Enterprise. CEO -ul Hock Tan a spus anterior că cazul de achiziție a acoperit trei teme majore, și anume, dezvoltarea și prețurile software -ului nativ multi -cloud, cloud. În viitor, participarea VMware va oferi un set de soluții de software și hardware pentru a răspunde nevoilor Cloud Enterprise.

În plus, Broadcom solicită, de asemenea, aprobarea anti-monopol a UE. Suntem siguri că această tranzacție nu va aduce probleme de concurență și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu Comisia Europeană în întregul proces, compania se așteaptă ca această cooperare să fie finalizată în anul fiscal 2023.

Se raportează că concurența și administrarea pieței Regatului Unit va solicita opiniile părților relevante înainte de 6 decembrie pentru a -i ajuta să evalueze dacă vor investiga formal tranzacția dintre Broadcom și VMware.