Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Bosch va investi 1,1 miliarde de dolari pentru a construi un nou fabricant în Germania

Bosch va investi 1,1 miliarde de dolari pentru a construi un nou fabricant în Germania

  Recent, Bosch a anunțat că va investi 1,1 miliarde de dolari pentru a construi un al doilea fabricant în Dresda, Germania. Fabrica urmează să fie finalizată în 2021, iar producția de cipuri Bosch se va dubla. Bosch a declarat că mișcarea a fost de a face față mai bine dezvoltării rapide a mașinilor inteligente și a vehiculelor fără pilot în viitor.


Cipul este o componentă principală a autopilotului auto și a electrificării. În 2017, Bosch a investit 1,1 miliarde de dolari pentru a construi o fabrică în Dresda, Germania. După ce a fost construită planta, a folosit plachete cu diametru de 12 inci pentru a produce cipuri semiconductoare. Dezvoltarea rapidă a pieței în ultimii ani a făcut ca capacitatea sa de producție a cipurilor să nu poată satisface cererea.

Produsele cipului actuale Bosch includ chips-uri de controler ECU, senzori de presiune și temperatură ambiantă și alte tipuri de chips-uri. Are peste 1.000 de brevete în producția de cipuri. În ultimii ani, Qualcomm și alte companii de cip au intrat, de asemenea, în industria de automobile, conducând autoturismele în mod automat. Cipul principal de control este principalul obiectiv de cercetare și dezvoltare.