Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Deoarece giganții de la Huawei au pus presiune asupra guvernului SUA

Deoarece giganții de la Huawei au pus presiune asupra guvernului SUA

Pe 18 iunie, presa britanică a spus că surse informate au declarat că furnizorii de cipuri americani de la Huawei, inclusiv Qualcomm și Intel, presează liniștit guvernul SUA pentru a relaxa interdicția de vânzări împotriva Huawei.

Potrivit unui raport Reuters din 16 iunie, o sursă a spus că directorii Intel și Xilinx au participat la o întâlnire cu Departamentul de Comerț al SUA la sfârșitul lunii mai pentru a discuta răspunsul la lista neagră. Pe baza securității naționale, Statele Unite interzic furnizorilor din SUA să furnizeze Huawei fără permisiune specială. Patru surse au spus că Qualcomm a cerut, de asemenea, Ministerului de Comerț în această chestiune.

Potrivit celor trei surse, producătorii de cipuri cred că vânzările de smartphone-uri și servere de computere de la Huawei utilizează componente comune și sunt puțin probabil să prezinte aceleași probleme de securitate ca și dispozitivele de rețea de 5G ale Huawei.

"Acest lucru este făcut pentru a preveni deteriorarea companiilor americane", a spus unul dintre ei.

Potrivit Reuters, în 2018, Huawei a cheltuit 70 miliarde de dolari (aproximativ 1 yuani) pe componente și componente, din care aproximativ 11 miliarde de dolari au fost acordate companiilor americane, inclusiv Qualcomm, Intel și Micron.

Potrivit unei persoane familiarizabile cu Qualcomm, Qualcomm speră să continue să furnizeze Huawei cu jetoane pentru dispozitive obișnuite, cum ar fi telefoanele mobile și ceasurile inteligente.

Asociația Americană pentru Industria Semiconductorilor a recunoscut că a aranjat consultări cu guvernul SUA în numele producătorilor de cipuri pentru ai ajuta să respecte interdicția și să informeze oficialii cu privire la impactul interdicției asupra acestor companii.

"Pentru tehnologiile care nu implică securitatea națională, acestea par să nu se încadreze în domeniul de aplicare a interdicției. Am exprimat deja acest punct de vedere guvernului, a declarat Jimmy Goodrich, vicepresedinte al politicii globale la Asociatia Industriei Semiconductoare.

Broadcom se așteaptă ca tensiunile comerciale chino-americane și interdicțiile Huawei să reducă veniturile companiei cu 2 miliarde de dolari în acest an, ceea ce a provocat o prăbușire în industria globală a cipurilor.