Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > BYD este de așteptat să devină furnizorul exclusiv de asamblare iPod Touch

BYD este de așteptat să devină furnizorul exclusiv de asamblare iPod Touch

Ieri, analistul Tianfeng International, Guo Mingji, a prezis în primul raport de cercetare Apple din 2020 că BYD Electronics trebuie să înlocuiască Quanta ca furnizor exclusiv de montaj pentru iPod Touch în 2020 și va obține cel puțin 10-20% din comanda de asamblare iPad.

Guo Mingji a subliniat în raport că, deși livrarea anuală a iPod Touch este de doar aproximativ 6-8 milioane de unități, a deveni un furnizor exclusiv înseamnă că Apple și BYD Electronics vor avea o relație de cooperare mai strânsă. Aceasta este, de asemenea, prima dată când BYD Electronics primește comenzi Apple Assembly pentru dispozitive portabile.

Guo Mingji se așteaptă ca BYD Electronics să extindă producția de Wi-Fi iPads și să obțină mai multe comenzi de la Compal în 2020, reprezentând cel puțin 10-20% din totalul livrărilor iPad.

În plus, dacă BYD dorește să obțină comenzi de asamblare pentru iPhone, este de așteptat să dureze cât mai curând 5-6 ani sau mai mult. Dacă pe viitor placa de bază a iPhone-ului va fi modificată de la designul SMT la SiP, pragul de asamblare va fi redus, ceea ce poate accelera progresul BYD Electronics în obținerea comenzilor de asamblare iPhone.

Deși în prezent BYD nu fabrică carcase, pe termen lung, compania poate beneficia cel puțin de integrarea verticală a comenzilor și pieselor de asamblare. În această privință, Guo Mingji a spus că cei mai noi producători EMS de la Apple cresc proporția de comenzi și consideră că Apple pregătește noi producători EMS.