Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Apple are în vedere achiziționarea diviziei de modemuri din Germania

Apple are în vedere achiziționarea diviziei de modemuri din Germania

Potrivit informațiilor, Apple negociază cu Intel să ia în considerare achiziționarea diviziei de modemuri germane a Intel. După achiziție, Apple își poate dezvolta propriul cip de modem mai rapid.

Intel se pregătește să împartă în mod parțial afacerea cu modemuri. Sa raportat că Apple este interesat să achiziționeze. În aprilie, Wall Street Journal a raportat că Apple și Intel au purtat discuții și au încercat să achiziționeze anumite părți din business-ul cu chipuri de modem Intel. Este clar că negocierile continuă.

Oamenii familiarizați cu negocierile au declarat că, odată ce Apple și Intel au ajuns la un acord, ar putea include brevete Intel și produse. Contractul final de achiziție este similar cu achiziționarea de către Dialog Semiconductor a Apple. Dialog Semiconductor este o companie britanică specializată în proiectarea de jetoane de gestionare a energiei pentru dispozitive electronice. Anul trecut, Apple a achiziționat Dialog Semiconductor pentru 600 de milioane de dolari. 300 de angajați ai companiei au fost repartizați la Apple, iar brevetele sale au fost câștigate cu succes de Apple.

Apple a negociat cu Intel încă de anul trecut, dar Informația a avertizat că negocierile pot fi încă neperformante. Potrivit estimărilor Informației, odată ce achiziția este finalizată, unitatea de modem germană Intel va avea sute de ingineri de modem transferați la Apple. În 2011, Intel a achiziționat producătorul de cipuri Infineon și a avut apoi o bază de producție a cipurilor în Germania.

Apple speră să-și dezvolte propriul cip de modem și să își reducă dependența de Qualcomm, dar tehnologia Apple nu va fi gata până la câțiva ani. INFORMAȚIA a raportat anterior că Apple a declarat pentru intervievați solicitanților de locuri de muncă că se așteaptă ca propriul chip să fie gata până în 2025, mult mai târziu decât estimarea industriei din 2021.