Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Apple angajează designeri ARM chip pentru a reduce dependența de Mac de Intel

Apple angajează designeri ARM chip pentru a reduce dependența de Mac de Intel

Potrivit rapoartelor mass-media străine, Apple a angajat ARM-ul designerilor de chip-cheie pentru a realiza tranziția dispozitivelor Mac de la Intel la chips-uri Apple, reducând dependența de chips-uri Intel. Raportul a spus că Apple va începe tranziția către procesoarele ARM în 2020, iar analistul mingchikuo de la Apple a propus, de asemenea, un calendar de tranziție similar.

În timp ce Apple continuă să lucreze din greu pe propriul procesor ARM pe Mac, compania a angajat un designer cheie de la ARM. În luna mai a acestui an, Apple la angajat pe Mike Filippo să se alăture echipei sale de arhitectură cu chip din Texas, confirmată de ARM.

Conform LinkedIn lui MikeFilippo, a lucrat la ARM timp de 10 ani ca arhitect șef CPU și arhitect principal al sistemului. Înainte de a se alătura ARM, Filippo a lucrat la AMD și Intel. Potrivit profilului său LinkedIn, sa alăturat companiei Apple în luna mai.

AnshelSag a descoperit pentru prima data angajatul pe Twitter, desi profilul lui Filippo LinkedIn arata ca el este inca in ARM, dar chipmaker a confirmat intr-o declaratie la Bloomberg ca a plecat din ARM. În acest sens, Apple nu a comentat.

Un purtător de cuvânt al companiei ARM din Marea Britanie a declarat: "MikeFilippo este un membru pe termen lung și valoroasă al comunității ARM." "Îi mulțumim pentru toate eforturile și îi dorim o performanță bună în următorul pas."

Este raportat că MikeFilippo a demisionat din inginerul semiconductorului ARM la începutul acestui an și sa dus la Apple. Gerard Williams III a părăsit compania la nouă ani după ce a fost directorul arhitecturii platformelor Apple. A condus multe dintre procesoarele din seria A pe care Apple le-a folosit pe iPhone și iPad. .

În viitor, MikeFilippo va fi capabil să-și asume unele dintre responsabilitățile pe care le-a lăsat Williams, aducând cunoștințele ARM la propriile jetoane din seria A ale Apple.

Apple migrează linia Mac la procesoarele ARM pentru a reduce dependența de Intel. Potrivit rapoartelor, chip-urile Apple personalizate A-series pentru iphone și ipad s-au dovedit a fi foarte puternice.

Pentru Apple, abordarea cea mai semnificativă este lansarea pentru prima dată a unui Mac cu un chip ARM personalizat, într-un MacBook de 12 inci, și va dura ceva timp să îl vedeți.