Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Apple a făcut o schimbare mare în structura lentilei, iar obiectivul din spate nu va mai ieși?

Apple a făcut o schimbare mare în structura lentilei, iar obiectivul din spate nu va mai ieși?

Noua cameră iPhone de la Apple din acest an se bazează pe aranjamentul Yuba, chiar și iPhone 11 din spatele camerei duale este încă un aranjament matricial. Deși Apple a modernizat foarte mult performanțele camerei în acest an, totuși nu poate scăpa de sloganul rețelelor de internet. Se spune că, ca o sobă cu gaz, există un aparat de ras și, fără excepție, merele care vomită pentru urmărirea artei sunt atât de urâte. Trei lovituri în spate.

În afară de trei-shot, lentila Wannian este, de asemenea, o boală de inimă, care pulberea de fructe a persistat tot anul. Acest design controversat se poate schimba în viitor. Un document de brevet recent lansat afirmă că Apple dezvoltă o structură a lentilelor similară cu o cameră SLR, care se așteaptă să reducă înălțimea obiectivului și să îmbunătățească efectul imagistic.




Potrivit AppleInsider, Apple a menționat o structură diferită de obiectivul actual pentru telefonul mobil din ultimul dosar de brevete. Datorită dimensiunii limitate a corpului, este dificil să utilizați un număr mare de lentile și sistem de creastă într-un singur obiectiv. Această nouă tehnologie va face ca elementul fotosensibil și poziția reală să se poziționeze cu 90 de grade perpendicular pe cele două prin extinderea prismei. Distanța dintre oameni evita lentilele proeminente datorită stivuirii componentelor.

Tehnologia brevetată adoptă, respectiv, trei sau cinci structuri de lentile și poate aduce, de asemenea, o distanță de fotografiere echivalentă cu aproximativ 80-200 mm din distanța focală echivalentă a camerei cu cadru complet. PhoneArena consideră că această tehnologie este de așteptat să aducă rezultate mai bune teleobiectivului Apple, evitând în același timp obiectivul proeminent pentru a rezolva problema de a fi criticat de pulberea de fructe de-a lungul anilor.

Nu este ușor să faceți modificări la structura lentilei. La urma urmei, marea majoritate a producătorilor de telefoane mobile se bucură în continuare de CMOS, ceea ce nu înseamnă să actualizeze CMOS-ul cu pixeli superiori, pentru a oferi o diafragmă mai mare sau pentru a șlefui propriul software de cameră autohton. Prin AI înseamnă să te înfrumusețezi, dacă Apple poate schimba cu adevărat designul structurii lentile existente, atunci în viitor va fi cu siguranță un avantaj să concurezi cu tabăra Android.