Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Apple Apple Dig Corner Intel 5G Inginer: Responsabil pentru Chip Architecture

Apple Apple Dig Corner Intel 5G Inginer: Responsabil pentru Chip Architecture



  Potrivit britanicului "The Telegraph", Apple a "excavat" Intel la începutul acestui an, invitând un important dezvoltator de modemuri de 5G să își consolideze propria echipă.

Raportul a citat un e-mail care tocmai a fost publicat spunând că în luna februarie a acestui an, Apple "sapă" Intel Umashankar Thyagarajan, inginer responsabil pentru dezvoltarea de jetoane modem. Umashankar Thyagarajan, informația lui LinkedIn, confirmă și acest lucru, spunând că el este în prezent responsabil pentru arhitectura chip la Apple.

Potrivit raportului, directorii Intel Messay Amerga și Abhay Joshi au declarat că Umashankar Thyagarajan a jucat un rol-cheie în dezvoltarea chip-ului de modem Intel (pentru iPhone-ul 2018).

În plus, cei doi directori au confirmat de asemenea că Umashankar Thyagarajan este, de asemenea, principalul inginer al proiectului modem XMM8160. După cum știm cu toții, chipul XMM8160 este un chip de modem de 5G dezvoltat pentru viitoarea iPhone.

Dar, la mijlocul acestei luni, la câteva ore după ce Apple și Qualcomm au anunțat o înțelegere, Intel și-a anunțat retragerea din afacerea cu chipuri de modem smartphone 5G.

Ieri, au existat rapoarte despre faptul că Apple a luat în considerare achiziționarea afacerii cu chipuri de modem smartphone, dar negocierile dintre cele două părți au încetat.

Umashankar Thyagarajan a fost cu Intel pentru mai mult de șapte ani, iar plecarea sa este legată de frustrarea dezvoltării Intel a modemurilor 5G. La scurt timp după ce Umashankar Thyagarajan a plecat în februarie, au existat rapoarte că Intel nu a putut finaliza la timp dezvoltarea de modemuri 5G.