Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Afectat de epidemie, veniturile MediaTek din T2 au crescut trimestrial sau au scăzut cu 5%

Afectat de epidemie, veniturile MediaTek din T2 au crescut trimestrial sau au scăzut cu 5%

Potrivit raportului de la Yingheng.com, un raport de investiții străine recent a subliniat că, din cauza impactului epidemiei, veniturile din MediaTek din trimestrul al doilea au crescut cu aproximativ 10% în al doilea trimestru, ceea ce a convergent de la 10% la 15% în anul trecut. Cu toate acestea, din moment ce numărul de utilizatori 5G din China este de așteptat să ajungă la 117 milioane în acest an, se preconizează că veniturile MediaTek vor fi garantate.

Conform investițiilor străine, progresul 5G din China continuă, iar cererea de telefoane mobile din martie a fost comparabilă cu aceeași perioadă a anului trecut. Pe baza unui raport publicat de China Mobile, se estimează că numărul de utilizatori 5G din China va ajunge la 117 milioane în acest an. Odată cu creșterea treptată a cererii, veniturile MediaTek în acest an pot crește în continuare față de anul trecut și este de așteptat să crească cu aproximativ 8% anual.

În plus, investitorii străini consideră că anunțul recent al MediaTek privind punerea în aplicare a stocurilor de trezorerie indică faptul că conducerea are o încredere mare în perspectivele companiei. Conform experienței ultimei implementări a stocurilor de trezorerie, prețul ulterior al acțiunilor MediaTek a crescut mai mult decât dublat de platforma 3G. Prin urmare, își menține ratingul „Cumpără” cu un preț țintă de 480 $ NT.