Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Advantech îmbină oficial OMRON Nohgata pentru a extinde piața japoneză

Advantech îmbină oficial OMRON Nohgata pentru a extinde piața japoneză



  Advantech a anunțat pe primul loc că tranzacția de capital de 80% pentru OMRON Nohgata, o filială a OMRON Corporation din Japonia, a fost finalizată oficial și va fi integrată cu grupul de afaceri Embedded-IoT (EIoT SBG) pentru dezvoltarea produselor și aspectul afacerii.

Advantech a spus că OMRON Nohgata va fi redenumit și Advantech Technologies Japan (ATJ), cu sediul în Hirakata, Prefectura Fukuoka, Japonia. Clienții săi se află în Kyushu și Kansai, specializați în robotică, automatizări în fabrică, mașini-unelte și aplicații medicale. .

Zhang Jiahao, director general al Advantech's Embedded-IoT (EIoT), a declarat că Japonia este piața strategică pentru dezvoltarea platformei Advantech de IoT, în timp ce industria matrială și avansată în regiune creează în fiecare an sisteme stabile și embedded stabile, oportunitățile legate de Internetul lucrurilor sunt, de asemenea, destul de mari.

Advantech a spus că ATJ are un serviciu DMS (Customized Design and Manufacturing) care se concentrează pe echipamente medicale, robotică și echipamente de scule. Acesta va combina energia de design și lățimea de produs a sistemelor și placilor integrate EIOT ale Advantech. A fost importat modelul platformei software WISE-PaaS IoT și a colaborat cu biroul Advantech din Tokyo pentru a promova promovarea și vânzarea produselor standard Advantech către clienții ATJ și a achiziționa împreună și a colabora cu componentele Advantech, ceea ce poate spori competitivitatea ATJ și poate extinde avantajul lui Advantech oportunități locale de servicii și acoperire de piață în Kyushu și în alte regiuni din Kansai.