Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Profitul ASE în aprilie a crescut cu 21,5% de la an la 35.303 miliarde dolari NT

Profitul ASE în aprilie a crescut cu 21,5% de la an la 35.303 miliarde dolari NT

Potrivit Juheng.com, ASE a anunțat pe 8 aprilie că a avut venituri de 35.303 miliarde de dolari NT în aprilie (același lucru se aplică mai jos), cu o creștere de la 21,5% de la an la an. Veniturile cumulate pentru primele patru luni ale acestui an au fost de 132,66 miliarde de yuani, o creștere anuală de 12,51%.

Se raportează că veniturile din ambalaj și testare și materiale din ASE din aprilie au fost de 22,94 miliarde de yuani, o creștere de la 21,6% de la an la an și o scădere de 0,7% față de luna precedentă.

În ceea ce privește perspectivele pieței, Donghongsi, directorul financiar al ASE Investment estimează că al doilea trimestru va continua impulsul în primul trimestru, iar rata de utilizare va trebui să crească ușor la peste 80%. Datorită mai multor factori, cum ar fi tendințele lanțului și logistică, vizibilitatea comenzii nu este clară și nu poate fi comentată, dar noi aplicații, cum ar fi 5G, sunt încă promițătoare ca un impuls de creștere pe termen lung.

ASE estimează că veniturile afacerii de ambalare și testare în trimestrul al doilea vor fi aceleași ca în trimestrul al treilea al anului trecut, aproximativ 67.901 miliarde de yuani; veniturile serviciilor de turnare electronică sunt mai bune decât cele 34.947 miliarde de yuani din primul trimestru al anului trecut. În plus, persoanele fizice din industrie estimează că veniturile ASE în trimestrul doi vor crește secvențial 7-9%.

În ceea ce privește cheltuielile de capital, ASE estimează că anul acesta se așteaptă să rămână la același nivel ca anul trecut. Aproximativ jumătate din cheltuieli vor fi utilizate pentru ambalaje avansate, dar acestea vor fi ajustate în funcție de condițiile generale ale pieței și de cerere.